Всеки, който има деца, иска те да бъдат най-здравите, най-успешните,

...
Всеки, който има деца, иска те да бъдат най-здравите, най-успешните,
Коментари Харесай

Родителите на успешните деца правят точно тези 3 неща

Всеки, който има деца, желае те да бъдат най-здравите, най-успешните, най-щастливите и най-богатите. Оказва, че съгласно скорошно изследване, родителите не би трябвало да пропущат тези три значими стъпки от развиването им, с цел да може това да се случи.

Родителите на сполучливите малчугани...

1. КАРАТ ДЕЦАТА ДА ИГРАЯТ НА ОТКРИТО: Децата играят навън по-малко от когато и да било, което води до по-ниски равнища на когнитивно, физическо, прочувствено, обществено и двигателно образование, а то играе огромна роля в здравословната конфигурация на подрастващите. Скорошно изследване демонстрира, че играта на открито покачва увереността на децата, а всички сме наясно с връзката сред увереността и триумфа.

2. РАБОТЯТ ВЪРХУ СЕМЕЙНАТА УСТОЙЧИВОСТ: Това значи, че сполучливите родители работят дружно с децата си за превъзмогване на фамилните проблеми. Последните изследвания демонстрират, че когато става дума за справяне с неподходящите условия, разговарянето с децата и изясняването на обстановките оказва помощ за тяхното рационално мислене и следващ триумф.

3. НАСЪРЧАВАТ ДЕЦАТА ДА ПОЕМАТ РИСКОВЕ: Според Алисън Гопник, професор по логика на психиката и доцент по философия в Калифорнийския университет в Бъркли, младежите непрестанно са предизвиквани да поемат опасности. За да могат да рискуват и да изпитат следствията от своите решения, би трябвало да се усещат сигурни, че родителите им ги поддържат и обичат абсолютно. А когато демонстрират храброст и постоянност в начинанията си, мъчно могат да останат незабелязани.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР