Всеки, който е преживял преместване, знае за какво иде реч.

...
Всеки, който е преживял преместване, знае за какво иде реч.
Коментари Харесай

Как да улесните живота си, ако ви предстои преместване |

Всеки, който е претърпял пренасяне, знае защо иде тирада. Това е един извънредно стресиращ миг в живота, изключително в случай че става въпрос за семейство с деца. Цялата мебелировка би трябвало да бъде опакована и изнесена, освен това без вреди. Сложна и сложна задача, само че, в случай че употребявате някои трикове, ще бъдете доста улеснени. Предлагаме ви няколко скъпи съвета от професионалните хамали.

Направете проверка

Преместването е превъзходен метод да се отървете от непотребния отпадък. Започвайки да сортирате нещата, с цел да ги опаковате, поставете наоколо една огромна кутия, където да слагате всичко, което за мятане. Може и още една – за подарък на съседите да вземем за пример.

Със сигурност ще има с какво да ги напълните - облекла, играчки и други работи, които няма да са ви нужни в новото жилище. По-добре ги раздайте на нуждаещите се и не влачете непотребен отпадък на новото място. Ако са доста, играчките могат да се дарят и на сиропиталище, а по-приличните неща авансово да се продадат в съответните уеб сайтове.

Кутия с документи

Това е една доста значима кутия, където деликатно слагаме всички скъпи документи, с цел да ги вземе със себе си в колата в деня на преместването. Подредете прилежно всички неща в папки, най-добре ги надпишете или сложете етикети и ги поставете в кутията. Естествено, би трябвало да отделите време да извършите това не в деня преди преместването, а доста по-рано.

Кутия " Неща от първа нужда "

Просто я надпишете по този начин. Този съвет също е от, които го дават въз основата на големия си опит. В нея можете елементарно да намерите най-важните неща, даже и в случай че нещо потрябва по време на самия път. Може да съдържа четки за зъби и тоалетна хартия, комплект облекла за всеки член на фамилията, най-необходимите артикули (захар, сол, кафе/чай), кърпи, храна за домашни любимци и други неща от този жанр.

Кутия с полезности

В тази кутия би трябвало да на намерят място скъпи предмети, които са скъпи или имат сантиментална стойност за вас персонално. И кутия също би трябвало да вземете покрай вас в деня на преместването, а не да я оставяте в общата купчина.

Разглобете мебелите

Не разчитайте на случайността, с цел да не съжалявате по-късно за развалените мебели - разкъсан диван, счупена маса и обелена шлифовка на безценен долап. Няма смисъл да разглобявате и влачите със себе си остарели мебели. Само ще ви натоварят в допълнение.

Не правете огромни покупки в седмицата преди преместването

Не купувайте и хранителни артикули за запасяване - това ще е единствено в спомагателна тежест и ще лишава място в камиона. По-добре е да оставите тези покупки за новото място.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР