Всеки, който е гледал Game of Thrones, знае, че през

...
Всеки, който е гледал Game of Thrones, знае, че през
Коментари Харесай

Актрисите, които нападнаха Шон Бийн заради секс сцените

Всеки, който е гледал Game of Thrones, знае, че през осемте сезона на сериала (е, може би без последните два) секс сцените бяха много. Сега чакаме нещо сходно и от " Домът на дракона ".

Когато прекалиш със секс сцените

Според Мат Смит тези в " Домът на дракона " са допълнително

Макар да не се задържа изключително дълго в сериала Шон Бийн , който изигра Нед Старк, знае защо става дума. А и през кариерата си е снимал и други сходни подиуми. От няколко години насам, с придвижването #MeToo, на снимачните площадки в Холивуд се появиха и интимни координатори.

Тяхната задача е да създадат по този начин, че актьорите, които вземат участие в дадена секс сцена, да се усещат оптимално удобно и да знаят какво тъкмо се случва и ще се случва. Иначе казано, няма съвсем нищо непринудено в тези подиуми, а с по-скоро хореография.

И това не се харесва изключително на Бийн. В изявление за The Times артистът споделя, че съществуването на координатори скапва спонтанността в секс сцените. И счита, че в живота романтиката сред двама души, които вършат секс, би се развалила, в случай че има някой, който да им споделя какво да вършат.

Шон Бийн даже дава образец със сериала Lady Chatterley от 1993 година, в който твърди, че секс сцените с Джоли Ричардсън са били напълно спонтанни. И сред двамата е имало страхотна химия. Но тази позиция на артиста не се харесва на всички.

intimacy coordinators establish an environment of safety for actors. i was extremely grateful for the one we had on WSS— they showed grace to a newcomer like myself + educated those around me who’ve had years of experience.

spontaneity in intimate scenes can be unsafe. wake up.
— rachel zegler (she/her/hers)
Според Deadline, Рейчъл Зеглър е написала в Twitter, че е признателна за съществуването на интимни координатори на снимачната площадка. Защото те обезпечават успокоение на новобранци като нея, а в това време образоват тези с повече опит. " Спонтанността в интимните подиуми може да бъде рискова. Събуди се ", приключва туита си Зеглър.

Джамила Джамийл също не е съгласна с изявлението на Шон Бийн. Също в Twitter тя написа, че тези подиуми би трябвало да се извършват тъкмо както каскадите. А работата на актьорите е да наподобява естествено, тъй като никой не желае неподготвено опипване.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР