Всеки, които напоследък е виждал снимки на Зак Ефрон и

...
Всеки, които напоследък е виждал снимки на Зак Ефрон и
Коментари Харесай

Какво правят Зак Ефрон и Нина Добрев заедно

Всеки, които в последно време е виждал фотоси на Зак Ефрон и Нина Добрев , знае, че двамата упражняват интензивно, с цел да поддържат добра форма.
 Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, Тед Бънди, Зак Ефрон и първи филмов откъс на кино лентата за серийния палач
Зак Ефрон става сериен палач

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile ще ни срещне с един от най-известните серийни убийци

Досега не сме се замисляли какво би било, в случай че двамата решат да упражняват дружно. Е, към този момент знаем, тъй като в канала на Зак Ефрон в YouTube се появи видео, което наблюдава цяла една тяхна взаимна подготовка.

Всичко стартира с думите на артиста, че е упражнявал през целия си живот, само че има вяра, че постоянно е от изгода да се вслушва в препоръките на хора, които схващат повече от него.

Публикация, споделена от Zac Efron (@zacefron) на Апр 4, 2019 в 9:07 PDT

Тогава по много атрактивен метод се появява и Нина Добрев. Тя пък споделя, че като дребна е била гимнастичка и доста се е забавлявала. Тогава обаче се намесва треньорът им, които коментира, че ще вършат доста луди неща, а фокусът ще пада върху дупето.
 Нина Добрев, Шон Мендес,
Нина Добрев и секси танците

" Particular Taste " е новата ни обичана ария

Тези двамата вършат в действителност доста сложни извършения, само че намират и време, с цел да споделят някои персонални прекарвания. Така да вземем за пример Нина споделя на Зак за приключенията си в Южна Африка.

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina) на Апр 6, 2019 в 3:48 PDT

Най-интересен е моментът след тренировката, когато Нина Добрев взема решение да ревизира дали може да издържи три минути в крио кабина. Стана ни студено, единствено като я гледаме, а през това време Зак Ефрон й задаваше забавни въпроси, от които разбрахме, че актрисата се възхищава на Одри Хепбърн и на майка си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР