Всеки коалиционен партньор трябва да си дава сметка за отговорността,

...
Всеки коалиционен партньор трябва да си дава сметка за отговорността,
Коментари Харесай

Никола Минчев: Не знам защо Костадинов се разпозна в руски литературен герой

" Всеки съдружен сътрудник би трябвало да си дава сметка за отговорността, която носи ", съобщи пред Българска национална телевизия ръководителят на Народно събрание Никола Минчев.

По думите му, изявлението на Искрен Митев е не е посочил никого поименно, а Костадин Костадинов се е разпознал в съветски книжовен воин.

" Господин Костадинов построява своя политически облик напълно върху провокациите, той се храни от провокациите, а него най-малката провокация го вади от равновесия, само че това са редки случаи ", изясни той.

Според него, междинният пръст показан от Христо Петров не е постъпил " по най-подходящия метод ".

" Законодателната ни стратегия се движи с темпове под мечтаното, само че има справедливи фактори ", сподели Минчев и изясни, че това се дължи на консултирането на плановете с четиримата сътрудници в обединението.

Той означи закриването на спецправосъдието и смяната в някои данъчни закони.

" Това е някаква чернова, която изтече отнякъде и никой не знае кой стои зад нея, никой не я припозна ", разяснява той по този начин наречения план за " българския Магнитски ".

" Държавата направи значително за хората, които бягат от войната. Настаняването в хотели беше доста добър метод те да бъдат посрещнати. Имаше компликации във втория стадии, при преместването им в държавните бази. Но това, което получиха украинските бежанци сигурно е на положително равнище ", сподели Минчев в отговор на въпрос по какъв начин прави оценка дейностите на страната по отношение на украинските бежанци.

" Аз съм от Политическа партия и се солидаризирам с премиера, само че въпреки всичко има опълчване сред другите институции, само че това е обикновено ", отговори той на въпрос за опълчването сред министър председател и президент.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР