Всеки иска пищна морава и цъфтящи, великолепни цветя – но

...
Всеки иска пищна морава и цъфтящи, великолепни цветя – но
Коментари Харесай

Победителят в „Най-добра морава на Великобритания“ разкрива ключа към здравата трева – и унищожаването на мъха завинаги

Всеки желае обилна ливада и цъфтящи, превъзходни цветя – само че може да е мъчно да създадете градината на фантазиите си.

Тъй като Обединеното кралство претърпява дълъг интервал на влажно време, доста британци със зелени пръсти ще изпаднат в суматоха, че към момента не са съумели да окосят моравата си. Въпреки това, 81-годишният Стюарт Гриндъл, предходният притежател на „ Най-добрата тревна повърхност във Англия “, прикани градинарите със зелени пръсти да запазят духа си за външните си пространства, макар мрачните проливни дъждове.

Той също по този начин показа своите съществени средства за отбрана против нежелания мъх в градината, като изясни, че тревата би трябвало да е суха, преди да бъде подрязана.

Когато става дума за прогонване на досадния мъх, Стюарт предлага стоманен сулфат, който може да бъде закупен от Amazon за £9,95, защото ще направи мъха „ черен за една нощ “. Той сподели: „ Тогава би трябвало да изчакате още веднъж изсъхнал ден и по-късно би трябвало да го скарифицирате и да го отчупите, да прехранвате и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР