Всеки иска да се вкара в норма, да захвърли“ някъде

...
Всеки иска да се вкара в норма, да захвърли“ някъде
Коментари Харесай

Диета без ограничения – ще свалите до 5 кг на месец

Всеки желае да се вкара в норма, да „ захвърли “ някъде няколкото ненужни кила от горната страна и да наподобява, а и да се усеща добре. Но не е толкоз елементарно, нали? Обикновено отслабването е обвързвано със здрави физически натоварвания или драконови диети. Е, през днешния ден ще ви предложим излаз от тази обстановка с диета без ограничавания.

Ще ви кажем по какъв начин може да отслабнете с до пет кг на месец, освен това без да се лишавате от безусловно нищо. Цялата загадка се крие в спазването на прецизен хранителен режим, при който не трябва да смесвате белтъчини (например месо, яйца, мляко, сирене, кашкавал) с въглехидрати (например самун, картофи, грах, ориз, леща, боб). Задължително преди всеки банкет на храна изпивайте чаша (300 – 400 мл) топла вода. Това би трябвало да става половин час преди самото ястие.

На закуска изпийте чаша кафе или чай, само че в случай че можете го направете без да добавяте подсладители.

Хапнете един плод или филийка пълнозърнест самун с резени домати и краставица на нея. За обяд си направете салата от пресни зеленчуци и прибавете 125 грама въглехидрати. Следобед можете да се подсилите с един чай и плод. На вечеря пък още веднъж заложете на салата от зеленчуци и прибавете 150 – 180 грама белтъчини, най-добре месо. Добре е вечерята да бъде най-късно в 20 часа. Правете извършения.

Хубаво е да спортувате всеки ден, пък било и за 10 минути, в сравнение с да го вършиме веднъж в седмицата за час. Не забравяйте – упражнение е даже и ходенето пешком, пък било то разходка в парка или отиване до работното място. С тази диета без ограничавания не се отслабва бързо, за сметка на това е здравословна, а резултатите са устойчиви. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел, постоянно се консултирайте със своя персонален доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР