Всеки иска да се чувства и да изглежда млад и

...
Всеки иска да се чувства и да изглежда млад и
Коментари Харесай

Какво да ядем и пием, за да забавим процеса на стареене

Всеки желае да се усеща и да наподобява млад и здрав през целия си живот. Но стареенето е неизбежно, нали? Всъщност, може да бъде забавено, в случай че знаете верните храни, които да консумирате. Тези храни освен че ще ви оказват помощ да се чувствате по-млади, само че и да подобрите здравето си като цяло. В тази публикация ще разгледаме някои от най-хубавите храни за безконечна младост и по какъв начин да ги включите в ежедневната си диета.

Риба 

Рибата е източник на доста значими хранителни субстанции, в това число мазнини, които са положителни за сърцето и мозъка. Някои типове риба са богати на антиоксиданти, които оказват помощ да се предотвратят уврежданията на клетките и стареенето.

Зеленчуци

Зеленчуците са богати на фибри, витамини и минерали, които оказват помощ да се резервира здравето. Те също по този начин са богати на антиоксиданти, които оказват помощ да се борим със свободните радикали и да забавим процеса на стареене.

Ягоди

Ягодите са цялостни с антиоксиданти, които оказват помощ да се предотвратят уврежданията на клетките и да се забави процеса на стареене. Те също по този начин са богати на витамин С, който е значим за здравето на кожата и колагена.

Зелен чай  

Зеленият чай е източник на антиоксиданти, които оказват помощ да се предотвратят уврежданията на клетките. Той също по този начин може да помогне за възстановяване на метаболизма и да помогне за управление на тежестта.

Горски плодове  

Горските плодове като боровинките и годжи бери са богати на антиоксиданти и могат да оказват помощ на кожата ви да наподобява по-млада.

Сурово зеленчуково сокове 

Суровите зеленчуци са богати на витамини и минерали, които могат да оказват помощ на кожата ви да наподобява по-сияеща и да ви оказват помощ да се чувствате по-добре в целокупност.

Черен шоколад  

Черният шоколад е богат на антиоксиданти и може да помогне на кожата ви да наподобява по-млада. В допълнение към това, той може да ви помогне да се чувствате по-щастливи и да подобрите настроението си.

Яйца  

Яйцата са богати на протеини и витамини, които могат да оказват помощ на кожата ви да наподобява по-млада и да ви оказват помощ да се чувствате по-добре в целокупност.

Омега-3 мазнини  

Рибата и други храни, богати на омега-3 мазнини, могат да оказват помощ на кожата ви да наподобява по-млада и да ви оказват помощ да се чувствате по-добре в целокупност.

Лимон

Лимонът е богат на витамин С, който е един от най-важните витамини за здрава кожа. Добавете лимон към водата си заран за пресен старт на деня
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР