Всеки иска да живее по-дълго и да бъде по-здрав. Малцина

...
Всеки иска да живее по-дълго и да бъде по-здрав. Малцина
Коментари Харесай

Какво да правим, за да живеем по-дълго?

Всеки желае да живее по-дълго и да бъде по-здрав. Малцина са тези, които подхващат стъпки, с цел да осъществен тези фантазии. Изисква се дисциплинираност, жертви, а постоянно и смяна в метода на живот в немалка степен. Нека забележим какви са стъпките, които би трябвало да предприемете, с цел да живеете по-дълго. 

Спортувайте и се движете
Прости " да " и " не ", които удължават живота. Съветите на онколози
Онкологичните болести от дълго време са станали чумата на века. Повече от 200 типа ракови болести убиват годишно над 8 милиона души. С...
Прочети повече
В наши дни водим доста застоял живот. Мнозина от нас работят зад бюро, а немалка част от хората не си вършат труда да спортуват. Когато това е налице има всички предпоставки за затлъстяване и проблеми с крайниците. Повече спорт и придвижване въздействат удобно на цялостния ни тонус и здраве. Това усъвършенства нашата централизация, самочувствие и на първо място - нашето здраве.

Хранете се здравословно

Здравословното хранене е основно към положително здраве, Във време, в което всеки яде дюнери, бургери, чипсове и редица други нездравословни храни и питиета, е добре да се храним здравословно. Салати, сурови ядки, смутита и редица други потребни храни, които могат да станат част от нашето меню. Ако в действителност желаете хубава диета може да се консултирате с диетолог по отношение на храненето. Не ви предлагаме да вършиме опити сами, тъй като може да доведете нещата до стомашни проблеми. 

Профилактични проучвания и превантивни ограничения за заболявания
Разкриха непредвидена загадка на младостта и дълголетието
Недохранването пази организма от заболявания и стареене, написа норвежкото издание Forskning, като се базира на екип учени. Както обяс...
Прочети повече
Едно от главните неща, които в България не вършим вярно е, че не вървим на доктор превантивно. Не си вършим проучвания.  И по този начин чакаме до последния миг когато е прекомерно късно, с цел да се направи нещо. Или е прекомерно скъпо. Пример за това са многото късно диагностицирани случаи на ракови болести. Когато те са хванати по-рано има късмет да се лекуват. Правете си ранни проучвания, с цел да може да имате късмет да хванете някоя сериозна диагноза в ранен етап когато може да се лекува. 

Повече сън и по-малко стрес

Последните препоръки, които бихме дали, са свързани с това да имате по-малко стрес в живота си и да се наспивате добре. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР