Всеки има своите тайни. Както повечето мъже се затрудняват да

...
Всеки има своите тайни. Както повечето мъже се затрудняват да
Коментари Харесай

Какво мъжете не обичат да споделят според зодията им

Всеки има своите секрети. Както множеството мъже се затрудняват да разгадаят комплицираната природа на дамите, по този начин и представителките на нежния пол срещат тествания в проникването в твърдата мъжка душа.

До огромна степен това, което мъжете са склонни да скрият за живота и предишното си се дефинира от тяхната зодия. Всеки зодиакален знак има свои разнообразни съображения за нещата, които избира да не споделя за живота си.

Ето какво всеки представител на другите зодии би скрил от вас.

Овен

Той е една от зодиите, които имат най-развито възприятие за горделивост. Овните постоянно търсят провокациите в живота си. Един мъж от тази зодия не би ви споделил, че в действителност не престава да се оглежда за нещо по-добро освен в професионален, само че и в персонален проект. Ако обаче Овенът е същински влюбен, няма от какво да се притеснявате – тогава той отдава цялото си внимание на половинката си.

Въпреки всичко Овенът в никакъв случай не губи трезвата си преценка. Той няма да ви признае за съмненията, които изпитва и подозренията дали някъде не се крие нещо по-добро за него, с цел да не ви обиди.

Телец

Една от главните цели в живота на Телеца е стабилността и комфортът. Той ги търси през целия си живот. Готов е да направи всичко допустимо, с цел да се усещат обичаните от него хора обгрижени и глезени. Телецът чака същото от тях най-много в фамилията.

Ако Телецът има проблем, който го терзае съвсем през целия му живот, то това е откриването на стабилността, която жадува. Той няма да показа на половинката си тези съмнения, само че от думите и жестовете това ще си проличи.

Дори когато се усеща прочувствено постоянен, Телецът не може да се разкрие изцяло. Той постоянно оставя част от себе си скрита надълбоко и не позволява никого там.

Близнаци

Близнаците са комплицирана за схващане зодия. Те имат двойствена природа и това обърква техните половинки. Близнаците обичат да основават нови другарства. Общителни са и на пръв взор наподобява като че ли са подготвени да споделят. Тяхната прочувствена половина обаче работи по друг метод.

Тя прикрива елементи от себе си и то по метод, който може изцяло да обърка близките. Често пъти методите на Близнаците са прекомерно неприятни за най-близките им и за половинките им. Те не биха си признали, че от време на време напълно съзнателно трансформират някои свои черти от характера, с цел да се харесат повече на своите партньорки.

Самите те от време на време в действителност не утвърждават личната си природа и водят непрекъсната битка с това.

Рак

За необиграното око Ракът е тип зодиакален знак, за който фамилията и корените са най-важното нещо на света. Дори сътрудниците им да се сменят с годините като носни кърпички, фамилията е най-ценното нещо в живота на Рака и един път задомил се, той брани най-близките си със зъби и нокти.

Ракът се усеща виновен към фамилията си. Онова, което не би споделил е, в случай че в фамилията му има проблем. До последно пред другите ще се прави, че нищо не се е случило, с цел да резервира фамилната чест.

Понякога обаче е податлив да крие проблеми и от половинката си, с цел да не я тревожи и с цел да се опита да се оправи самичък.

Лъв

Макар да наподобява суперуверен във всичко, което споделя и прави, Лъвът постоянно е разкъсван от вътрешни съмнения и страхове, които в никакъв случай няма да показа с половинката си. Гордостта му не му разрешава.

Той ще се опита да прикрие това с подправено самоуверено държание, като на моменти даже ще преиграва. Именно това го издава пред хората, които го познават най-добре.

Дева

Всеки, който има за сътрудник представител на зодия Дева знае, че те обичат нещата да са съвършени. Девите не са от зодиакалните знаци, които обичат да пазят секрети и да крият от половинките си всякакви неща. Въпреки това и те от време на време икономисват някои детайлности от живота и предишното си.

Най-често те не признават, че имат потребност от помощ или съвет. Не обичат да наподобяват слаби и уязвими. Предпочитат партньорките им да считат, че той може да се оправи с всички компликации самичък. Това от време на време подготвя към спорове и недоумение от страна на половинките им.

Везни

Везните постоянно търсят идеалния баланс. Лутат се и в връзките, тъй като все ги глозга мисълта, че нещо не е наред или че има по-добро за тях някъде там. Нерешителни са и това проличава от неувереното им държание, само че в никакъв случай не биха го споделили.

Често мъжът Везни е запазен към партньорката си, което я кара да се съмнява в любовта му. Характерни за тази зодия са затвореността и резервираността, които основават проблеми във връзката.

Скорпион

Това е един от зодиакалните знаци, които са загадъчни и сложни за схващане от другите. Характерът им е натоварен, раздразним и несдържан. Темпераментът на Скорпиона е магнетичен, само че постоянно труднопоносим за сътрудниците на тази зодия.

Силен и насочен, Скорпионът не обича да го виждат слаб. Дори да изпитва някакви компликации в професионален и обществен проект, той няма да признае. Ще се опита да се оправи самичък, каквото и да му коства това. Затруднява го говоренето, шерването и назоваването на нещата с същинските им имена.

Стрелец

Стрелецът обича да се среща с нови хора, да се въвлича в завършения, да открива нови благоприятни условия. Той е от зодиите, които не се опасяват от провокации и неуспех. Винаги наподобява по този начин, като че ли се радва на живота и граби от него с цялостни шепи.

Дълбоката, сериозна страна от характера му обаче не му разрешава да споделя страхове и подозрения. Стрелците се плашат от скуката във връзката. Тази мисъл не ги напуща, даже когато са щастливи и няма изгледи за разлъка. Монотонният живот, битовото успокоение и равномерността в протичането на деня ги убива и постоянно това е и повода за разлъка от тяхна страна. Трудно биха го признали обаче.

Козирог

Козирогът е една от най-устремените зодии. Когато той има цел, никой не е в положение да го откъсне от нея. Не можете да отклоните курса на Козирога или да измененията посоката му, в случай че той го желае. Постигането на задачите е висша полезност за тази зодия. В някои обстановки това е възхитително, само че в други може да е разрушително.

Козирозите не обичат да споделят. Те са потайни и вглъбени в себе си, тъй като когато биват засегнати, страдат доста надълбоко без да го демонстрират. Затова избират да мълчат. Едно от нещата, които Козирогът постоянно премълчава и които резервира за себе си е провалянето. Необходимо му е време, до момента в който възвърне хармонията в душата си и стане подготвен да признае победа в персонален или професионален проект.

Водолей

Водолеят се нуждае от филантропична идея или някаква обществена отговорност, която да следва и с която да оказва помощ на слабите и онеправданите. В кръвта му е да бъде покровител и покровител. Прави го от сърце. Винаги ще откри метод да бъде от изгода. Водолеят е от борците за независимост и правдивост по природа.

Една от тайните или по-скоро терзанията, за които не би споделил един мъж Водолей е обвързвана с неговите провали и неуспехи. Водолеите са горделиви и обичат да обрисуват сами съвършения си имидж пред другите. Ето за какво, в случай че се провалят в нещо, в никакъв случай при никакви условия не биха си го признали, даже в противен случай. Ще намерят метод да излязат от калта и да обрисуват неуспеха си като привиден триумф. Понякога това оказва помощ, само че не всеки път.

Риби

На Рибите им е вродено да оказват помощ. Те са състрадателни и съчувствени персони, които подават ръка постоянно, когато могат. Когато обичат някого са склонни да подценяват потребностите си в тяхно име. Рибите в никакъв случай не отхвърлят, тъй като изпитват стеснение да го вършат. Необходим им е цялостен един живот, до момента в който се научат да споделят „ не “.

Тази безмълвна и потайна зодия споделя извънредно мъчно. Нужно е да вадите думите с ченгел от тяхната уста, единствено и единствено да се опитате да ги разберете най-малко на половина./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР