Всеки има приятели и познати, които просто изпълват всичко наоколо

...
Всеки има приятели и познати, които просто изпълват всичко наоколо
Коментари Харесай

Измерете харизмата си с тези 6 въпроса

Всеки има другари и познати, които просто изпълват всичко в близост с харизмата си. Всички или съвсем всички други са ок, като някои даже са радостни, умни и занимателни. Но никой не е тъкмо като харизматичните хора, нали? Проблемът е, че не разбираме кое ги отличава толкоз от останалите, кое задава тяхната харизма.

Повечето хора биха се съгласили, че преценката за харизмата на един човек е значително относителна и зависи главно от характера на този, който дава преценката, а не от вероятно харизматичния човек.

Но екип от учени от канадския университет в Торонто, водени от Константин Тскей, са създали изследване дали приблизително статистическия човек в действителност не може да дефинира харизмата на някого. И след серия от истински проучвания те са съумели да формулират рецептата на харизмата, която да помогне на всеки един от нас с цел да дефинира дали даден човек в действителност има мощна харизма или единствено по този начин ни се коства. Това се отнася и за себепреценката, несъмнено, в случай че ви стиска да я извършите върху себе си.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР