Всеки има право на мнение, освен когато Отровното трио говори

...
Всеки има право на мнение, освен когато Отровното трио говори
Коментари Харесай

Анализатор: Докато лекарите ни се мъчиха в нечовешки условия, от Отровното трио се разхождаха без маски сред хиляди хора

Всеки има право на мнение, с изключение на когато Отровното трио приказва за положението на здравната система и развиването на пандемията. Това написа във "Фейсбук " интернационалният анализатор Кристиан Анадолиев.

Докато лекарите ни се мъчиха в безчовечен условия да избавят животи и треперещи от терзание и угриженост ни предупреждаваха какво се задава, въпросните господа ехиднечеха безочливо, разхождаха се без маски измежду хиляди хора, а кохортата им от почитатели обясняваше на доцент Кунчев за Бил Гейтс и “измамата COVID-19” пред постройката на Българска национална телевизия след присъединяване му в “Панорама”.

Стигна се до такава степен да се горят демонстративно маски. В същото време огромна част от протестиращите и техните водачи резервираха благовъзпитание и осъзнаха, че има проблеми, които е безконтролно да попаднат в обсега на политическата измама, изключително когато става въпрос за човешки животи.

Аз имам вяра в здравия разсъдък и принципността на българите. Нека да сме живи и здрави и да запазим дух и самообладание в тежката обстановка. Изисква се. Личната отговорност е най-важното нещо сега, тъй като има групови последици. Нека да не даваме храна на лицемерието и омразата.

Не всичко в този живот е непременно, с изключение на живота.

Всеки има право на мнение, с изключение на когато Отровното трио приказва за положението на здравната система и развиването на...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР