Всеки има определени изисквания спрямо партньора си. Някои са основни,

...
Всеки има определени изисквания спрямо партньора си. Някои са основни,
Коментари Харесай

10 неща, които мъжете търсят в една връзка

Всеки има избрани условия по отношение на колегата си. Някои са съществени, други постоянно се препокриват.

Често ние дамите бъркаме, че един мъж търси просто визия. Всъщност те не са по-малко взискателни от нас, даже в противен случай.

В тази публикация ще се спрем съответно на главните фактори във връзката, които въздействат на огромна част от мъжката публика.

1. Поддържан външен тип

Разбира се, няма по какъв начин да прескочим това значимо изискване обвързано с визията. Но тук е значимо да отбележим, че надалеч не става въпрос за приказна красота и тяло като на кукла Барби. Макар в последно време да се толерират по-изкуствените дами, подложили се на многочислени интервенции, въпреки всичко има и мъже, които ценят естествената хубост.

Това, което имам поради са напълно естествените неща – добре подбрано облекло, семпла прическа, поддържан маникюр и лек грим. Факт е, че това е част от рутината на една жена, само че мъжете несъмнено обръщат внимание на всеки подробност.

Вземете за образец една дама, която на първите срещи се стреми да изпъкне с съвършен външен тип. Но откакто мине повече време се отпуска и става по-небрежна. Нормално е мъжът до нея да продължава да я обича и да я приема такава, каквато е… Точно тук обаче е разковничето – постоянно би трябвало да се стараем да изглеждаме, по този начин, както сме били и на първата среща.

Старанието, което влагаме за външния тип се вижда от колегата, а и се отразява и на самите нас, с цел да сме по уверени и изпълнени със самочувствие.

2. Загриженост

Не е загадка, че всеки мъж желае да бъде обгрижван и това напълно не е сложна задача. Заинтересоваността към мъжа до нас, по какъв начин се усеща, по какъв начин е минал работният му ден и чуването на неговите паники и проблеми са единствено част от нещата, които въздействат неимоверно върху връзките.

Разбира се, в една връзка това би трябвало да е реципрочно. Но в общи линии, мъжете също имат потребността да споделят точно с половинката си, както хубавите, по този начин и сложните моменти. Пред останалите те би трябвало да са стоманени и непроницаеми, до момента в който пред половинката си те могат да си разрешат уязвимост и да изразят своите страсти. С една дума, дамите би трябвало да са емпати.

3. Приятелство

Подобно на горната точка, мъжете не търсят единствено съкровен сътрудник, имат потребността и от правилен другар. Реших да разгранича загрижеността от другарството, тъй като основата тук е друга. Не всичко може да бъде сменено и дамата не може да заеме мястото на приятелите на мъжа. Определено обаче ще е още по-приятно, в случай че той може да прави с вас всичко това, което и с неговото мъжко обграждане.

Би било прелестно, в случай че дамата спортува дружно с него, съпровожда го на футболен или баскетболен мач, вървят дружно на кино, когато дълго чакан екшън филм е към този момент по екраните, или играят дружно настолни и компютърни игри.

В никакъв случай не става въпрос за изменяне на ползите, а пригодливост и приемане на неговите обичани неща.

4. Уважение

Мъжът и неговото его – може би на всеки е известно защо иде тирада. По природа по-силният пол желае да всява почит и почитание. Момчетата няма по какъв начин да се почувстват същински мъже, в случай че дамата до тях не им разрешава да бъдат такива. Хубаво е да разграничим страхопочитанието от респекта, тъй като отиваме в две радикално разнообразни направления. Достатъчно е да зачитаме неговата позиция, неговото мнение и да се отнасяме с задоволително почитание.

5. Добра стопанка

Нека си го кажем искрено – никой мъж не би желал жена, която е мързелива и си няма разбиране от домакинска работа. Живеем в XXI век и фактически е отживялост единствено дамите да се занимават с домакинските отговорности, само че в случай че даже и малко не се виждат сходни привички и навици, това не се приема изключително позитивно.

За мъжа е задоволително да посети дома на една жена и в случай че той е разпилян, неизчистен и царува безпорядък, то неговите убеждения ще бъдат и че самата жена е немарлива, както и противоположното.

 10 неща, които мъжете търсят в една връзка

Редно е към този абзац да прибавим и готвенето. Няма по какъв начин да не споменем по този начин известната сентенция, че „ любовта на мъжа, минава през стомаха “. В интерес на истината никой мъж не чака дамата до него да е главозамайващ кулинар, само че една топла баница несъмнено би стоплила мъжката душа.

Та в този ред на мисли е добре да уточним, че мъжете не търсят Пепеляшка, а просто жена, която е способна и на нещо друго, с изключение на пудренето на нос и чаровно усмихване.

6. Интелектуална съгласуемост

Едва ли е изненада за вас, че мъжете търсят интелигентни дами. Разбираемо е, а и изцяло обикновено. Ако има разминаване в това отношение, връзката няма да пребъде.

Интелигентната жена постоянно ще е по-добрата компания, защото с нея могат да се осъществят забавни и вълнуващи диалози по всевъзможни тематики. Освен това, мъжете се възхищават на дамите, които желаят да се развиват и да надграждат, значително това работи и като мотивация за тях самите.

7. Майчински инстинкт

Ако погледнем малко по-дълбоко в връзките, ще открием точно това, че мъжът следи в една жена качества, които на по-късен стадий ще се окажат значими за основаването на семейство. По начало мъжете желаят да се грижат за тях и при съществуване на това, чакат по същия метод дамата до тях да се грижи и за децата им.

8. Постоянство

По природа дамите сме по-емоционални същества, което в дадени обстановки разклаща връзките. На моменти действаме преждевременно или непринудено, според от настроението и това значително плаши мощния пол. Няма по какъв начин да изменим същността си и да бъдем други, само че е добре да потвърдим, че сме там, постоянно до тях, без значение от създалото се напрежение или прочувствената стихия, през която прекосяваме.

Ако в по-голямата част от случаите реагираме преждевременно, тръгваме си на инат и така нататък, няма да успеем да изградим облик на непрекъснат човек, подготвен за сериозна връзка. Добре е да се откри салдото, с цел да не създадем неверно усещане у нашия фаворит.

9. Зрялост

Израстването на една жена не постоянно е еднакво на нейните години. В доста случаи те са просто условност. Но това, което мъжът търси, е сериозна и зряла жена, която е осъзната и знае тъкмо какво желае. Естествено е при подбора мъжете да се стопират на дами, които са достигнали своята зрялост, а не такава, която е съзависима.

Като образец можем да дадем млада дама, която към момента е привлечена от нощния живот, заниманията и мимолетните преживявания. Би могло това да не бъда чак такава пречка за някои мъже, само че за други това ще е подсказка, че не биха могли да чакат 100 процентова съвестност от нейна страна. Освен това не на всеки мъж му се влиза в ролята на педагог или просто казано – може да няма желанието да толерира по-фриволно държание.

Тук никога не споделям, че всички дами, които посещават нощни заведения и се забавляват, влизат включително, само че в множеството случаи биват изключвани от листата на мъже, които търсят нещо извънредно съществено.

10. Признание

В очите на своята жена мъжът чака да бъде най-прекрасният, най-можещият и най-хубавият и това е напълно в реда на нещата. Именно заради този факт, представителите от мъжкото съсловие харесват дами, които постоянно ще показват своето удивление на глас, даже в случай че става въпрос за нещо напълно дребно… като промяната на една крушка в стаята. При отсъствието на такова самопризнание е допустимо да се сътвори чувството в мъжа, че не е толкоз добър или незадоволително оценен.

В резюме можем да кажем, че това са част от нещата, които мъжете търсят в една връзка, както и доста други, които са строго самостоятелни. Добре е да приемем, че всички сме разнообразни, надлежно сме в търсене на най-разнообразни качества в бъдещия си сътрудник. Няма универсални препоръки или сигурни способи, по които да спечелим вниманието и любовта на един човек. Това, което можем да създадем, е да бъдем себе си, с цел да ни одобряват и харесат такива, каквито сме.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР