”Всеки главен прокурор в Слънчевата система се пази от 150

...
”Всеки главен прокурор в Слънчевата система се пази от 150
Коментари Харесай

Хаджигенов: Всеки главен прокурор в Слънчевата система ли се пази от 150 гавази за 10 милиона?!

”Всеки основен прокурор в Слънчевата система се пази от 150 гавази, които костват 10 млн. на година, нали”, попита Николай Хаджигенов при видеобращение във ”Фейсбук” дружно с Мария Капон и Арман Бабикян.

" На всички е ясно, че Гешев е зло и премахването му е нужда. Ще се краде, до момента в който той е там ", добави юристът.

" В този къс парламент ние загубихме извънредно доста време, тъй като си мислехме, че той ще трае 4 години. Ако бяхме основали комисиите по-рано щяхме да успеем да прокараме част от законите през комисиите, изключително като този за нарастването на ДДС-то до 200 000 лв. ", сподели от своя страна Мария Капон.

" Винаги ще има хора, които ще минират пътя, само че мога да кажа, че за 56 дни не сме свършили малко ", безапелационна беше тя.

" Във всяко последващо Народно заседание никой не би трябвало да се успокоява. Бюджетна и правна комисия би трябвало да се образуват още с второто решение в Народното събрание ", добави Мария Капон.

" Подигравките, че това не е правосъдна промяна ще ги поносим. Видите ли предпазените очевидци щели да бъдат в заплаха, не, просто бюрото се мести там, където му е мястото. ГЕРБ и Движение за права и свободи се пробват да ни убеждават в това, че предпазените очевидци оставали незащитени ", включи се в обращението и Арман Бабикян.

" В цялата тази тъпотия очевидно се виждат ГЕРБ и Движение за права и свободи, които пазят статуквото ", безапелационен бе той.

" Който лъже, че за 5 минути ще завърши правосъдната промяна се лъже. На година се крадат сред 8 и 10 милиарда, в този момент умножете по 12 и ще видите защо става въпрос и който си мисли, че нещата стават елементарно - бърка ", добави Бабикян, представен от Фрогнюз.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР