Всеки един служител е отговорен за този над него. За

...
Всеки един служител е отговорен за този над него. За
Коментари Харесай

Иван Иванов, БСП: Насилието по време на протестите се е случило под диктовката на Борисов и министрите под него

Всеки един чиновник е виновен за този над него. За нас няма никакво подозрение, че това, което видяхме, сигурно е било под диктовката на на някой. На първо място - Бойко Борисов, след него - министрите и съответните длъжностни лица.

Това съобщи в предаването " Лице в лице " Иван Иванов от Българска социалистическа партия.

Според него фактът, че още предходната година не е формирано наказателно произвеждане, демонстрира какви старания са направени, с цел да се закрепи властта в лицето на ГЕРБ.

" Днес беше най-уродливото проявяване на това какво може да направи един човек и неговото обграждане, с цел да могат да се задържат и да ръководят страната по метод, че всички да отидат на митинг ", сподели той.

Иванов добави, че не чака от прокуратурата да се отзоват на поканите на формираната комисия, въпреки и, по негови думи, при предходни държавни управления в предишното Цацаров и Гешев да са " докладвали, тъй като е било в техен интерес и с избрана цел ", само че работата на комисията може да завърши въз основата на всички постъпили данни и обстоятелства, както и информацията предоставена от Бойко Рашков, без позиция на прокуратурата.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР