Всеки един реномиран онлайн бранд за спортни прогнози, продължава да

...
Всеки един реномиран онлайн бранд за спортни прогнози, продължава да
Коментари Харесай

Кои са най-полезните бетинг продукти в BETANO.BG

Всеки един реномиран онлайн бранд за спортни прогнози, продължава да предлага някои доста специфични и забавни функционалности за съкращаване на риска. Точно такива можем да открием и в и главната цел е да се даде по-висок надзор на направените залози. Не би трябвало да се изненадваме от високият им брой, тъй като като един прочут букмейкър, главният претекст ще бъде да се даде по-висок късмет на самите фенове.

Нека обаче не забравяме и още една доста значима детайлност – шансът в никакъв случай не значи сигурна облага, такава няма да откриете на никое място. Какви са главните бетинг функционалности в този бранд:

Започваме с известния кеш-аут или още прочут като ранно евакуиране на
залог. Идеята е, че всеки един клиент може да редуцира риска в действително време, изключително в случай че неговата прогноза явно няма да се извърши. За да понижи доста загубите, кеш-аут може да предложи затваряне на залога по време на самата среща. Не всички срещи оферират тази алтернатива, по тази причина предлагаме да обърнете внимание на общите условия. Има случаи, в които ранното евакуиране може да се направи даже и с облага.

Възможността за директно предаване на спорт стартира да се постанова все по-сериозно и да се счита за необикновен позитив в букмейкърските платформи. Възможно е да се гледа спорт благодарение на интерактивни анимации – тук включваме съществуването на статистика, 2D анимация и друга информация. Прякото предаване ни разрешава активирането на стрийм, като за задачата се изисква съществуването на депозит или правенето на
залог. По този метод даже микропазарите – насочени към залози за събитие – могат да се наблюдават по време на срещата, като за тях стриймът е в действителност основен.

Случвало ли се е да желаете да обедините няколко залога на едно място? Това може да бъдат оферти като акумулаторите, само че там най-често маркираме краен победител за няколко срещи. Брандът разполага с още една забавна алтернатива – Match Combo. Тук можем да сложим
залози като голмайстор, брой корнери, краен победител и други Отново не би трябвало да забравяме, че за триумф би трябвало да се изпълнят всички прогнози. Комбинирането на такива пазари автоматизирано усилва и коефициентите, само че дано не забравяме, че рискът също се покачва. Този букмейкър е сложил ограничаване на селекциите от 2 до 7 – по-високият брой към този момент не е в интерес на самия клиент.

Спортните почитатели, които не са фенове на толкоз характерни
залози, могат да употребяват и по този начин наречения 0% марж. Ако в никакъв случай не сте чували за тази оферта, това е опция за маркирането на краен победител, като всеки ден се избират някои от най-интересните срещи. Обърнете внимание, че тук се оферират футболни дербита, баскетболни мачове и хокей. Няма други спортни дисциплини, които да участват в тази платформа на този стадий.

Обърнете внимание, че тук участват и по този начин наречените задачи за спортни почитатели. Това е предложение, в което букмейкърът предлага избрани
залози и колкото по-точни са те, толкоз повече точки се натрупат, като при осъществяване на задачата се предлага и облага. Идеята е, че по този начин операторът ще предлага залози, които ще се преценяват с неговите персонални ползи.

Истината е, че този
букмейкър може да изненада с още доста други бетинг предложения – най-вероятно в бъдеще ще има и други нововъведения за спортните почитатели. Препоръчваме да се употребяват, тъй като точно с тях се редуцира доста риска. Отговорната игра също не би трябвало да бъде пренебрегната – тук залози се вършат с действителни средства и преследването на невъзможни облаги въобще не е целесъобразно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР