Всеки един от отборите се състоеше от четирима души, като

...
Всеки един от отборите се състоеше от четирима души, като
Коментари Харесай

Идънред България събра 29 500 лв. за Педиатричните отделения на УМБАЛ Бургас

Всеки един от тимовете се състоеше от четирима души, като всеки от участниците бяга два пъти по 1.5 км

Благотворителното щафетно тичане за компании на Edenred RUN 2024 събра 29 500 лева в поддръжка на детските отделения в УМБАЛ-Бургас.

В бягането взеха присъединяване 50 компании – клиенти и партньори на Идънред България, които образуваха рекордните до момента 110 тима, с повече от 500 участници и аудитория. Събитието беше подкрепено и от УТА България, чийто централен офис се намира в Бургас.

Инициативата се организира в Борисовата градина на София. Всеки един от тимовете се състоеше от четирима души, като всеки от участниците бяга два пъти по 1.5 км. За първи път тази година, директно преди основното събитие се организира и особено тичане за деца на възраст сред 4 – 11 година

Всяка година групата на Edenred чества своя Idealday, като избира дела и планове със обществена устременост, които да поддържа. В този ден всички чиновници на групата по света се сплотяват към разнообразни общественополезни дела в поддръжка на локалните общности.

Екипът на Идънред България, дружно със своите клиенти, сътрудници и чиновници съумя да събере рекордната сума от 29 500 лева в поддръжка на акцията.

С цялата събрана сума от тазгодишната акция ще бъде закупена профилирана здравна инсталация за Педиатричните отделения в УМБАЛ-Бургас, осигуряващи денонощна здравна помощ на лица под 18 година възраст. Болницата е единствената на територията на община Бургас, която разполага със експерти по детска кардиология и детска ендокринология.

Организацията на събитието, както и изборът на самата идея, са в партньорство с 5КМ RUN. Със своето щафетно тичане за компании - Edenred RUN 2024 - Идънред България за поредна година се включи в благотворителната акция на 5KM RUN, “Дари времето си на 5kmrun 2024 ”, която събра обща сума в размер на около 47 000 лева за идеята.

" Вярваме, че е от значително значение да оказваме помощ на локалните общности и се стремим да присъединим допустимо най-вече от нашите клиенти и сътрудници към годишното ни благотворително тичане за компании Edenred Run. Събитието показва устрема ни дружно да поддържаме обществено значими дела и да оказваме положително влияние върху живота на хората. " показа Meди Бенбугера, основен изпълнителен шеф на Идънред България.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР