Всеки един от нас вижда света по различен начин, любовта

...
Всеки един от нас вижда света по различен начин, любовта
Коментари Харесай

Тест: Тази картинка показва как се влюбвате

Всеки един от нас вижда света по друг метод, любовта също. Влюбваме се друго, обичаме друго и слагаме завършек на любовта по изцяло друг метод. Пред вас има една картина. Погледнете я. Какво е първото нещо, което забелязахте в нея? То ще ви разкрие по какъв начин се влюбвате.

Лице на мъж  

Ако първото, което сте видели, е лице на възрастен мъж, това значи, че постоянно търсите по-голямата картина в сантименталните връзки. Обичате сантиментални жестове, само че те не са задоволителни, с цел да ви накарат да се ангажирате по-сериозно в любовта.

Вие разбирате, че една връзка се нуждае от време, сила и убеденост, с цел да бъдете оценени от колегата. И най-после, знаете, че любовта, от която се нуждаете, е оттатък букетите с цветя и сантименталните мелодии.

Мъж на кон

За вас може да се каже, че в любовта е мъчно да бъдете опитомени. Вие сте в непрестанно търсене на съвършения сътрудник. Хубаво е любовта да бъде вълнуваща, да си поставяте стандарти, само че до момента в който търсите идеалния, дали няма да пропуснете същинската обич? Отворете очите си необятно! Може би към този момент имате този специфичен човек в живота си.

Легнала жена

Момичето, легнало на брега, значи, че в предишното ви най-вероятно сте били ранявани. Сякаш ви е боязън да се впуснете в по-сериозна любовна връзка. Всички ние имаме своите не толкоз светли моменти от предишното, само че те би трябвало да си останат в него.

Не се затваряйте за същинските страсти, за огромната обич. Има стойностна обич, която занапред ви следва, просто би трябвало да вярвате, че ще я откриете.

Каменен мост над реката

Виждайки каменната арка над реката, това подсказва, че не се влюбвате в действителност, а по-скоро ви харесва концепцията за влюбването.  

Животът за вас е свободен и трогателен и обичате да пътувате. Въпреки това от време на време е добре да забавите темпото и да се отдадете на малко отмора. Почивка, в която да срещнете оня човек, с който да споделите цялата тази позитивна страст. Личност, която да ви покаже какво е същинска обич.

Източник: az-jenata.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР