Всеки един човек е различен по свой собствен начин. Това,

...
Всеки един човек е различен по свой собствен начин. Това,
Коментари Харесай

Характерни черти за зодиите Козирог, Риби и Водолей

Всеки един човек е друг по собствен личен метод. Това, обаче, напълно не значи, че нямаме прилики с останалите. Особено щом стане въпрос за някой, който споделя нашия зодиакален знак. Според астрологията, можем да разберем кои са присъщите черти на даден човек, единствено в случай че знаем коя зодия е. Оказва се, че месецът, в който сте родени, въздейства и на развиването, метода ви на обличане и връзките с останалите. Според зодиакалния ни знак можем да се срещнем с чертите на зодиите ни и със самите нас. Ето някои присъщи черти в зодиите Козирог, Риби и Водолей, с какво се отличават и какво може да се чака от тях.
Козирог
Характерно за представителите на тази зодия е да не разкриват и демонстрират възприятията си. Те са почтени, рационални, амбициозни и доста мъчно се отхвърлят от цел, която са си наумили. Като лозунг за тях е характерен “Аз работя “. Винаги реализират набелязаните цели. Външния тип за тях е не се свежда толкоз до това с какво са облечени, а с какво им е комфортно. Като за основаване на връзка и семейство са доста подобаващи защото са извънредно съществени. Най-добре си подхождат със зодиите: Скорпион,Рак, Телец, Дева, Лъв.
Риби
Това са хора надарени с подарък слово, успокоение и мощен разсъдък. Ако би трябвало да изберат сърцето или разсъдъка да послушат постоянно разсъдъка е преди всичко. Бързо взимат верни решения, а за тях девиза е “Аз разпределям “. На външният си тип държат доста, облечени са със жанр и са постоянно подредени. Харесват блестящото и бижутата. На моменти са малко самотни. Подходящи сътрудници за тях са: Рак, Скорпион, Везни, Телец.
Водолей
Доста мъчно е да се запознаеш с същинския им темперамент. Те са непостоянни, вятърничави и витаещи из облаците. За сметка на несериозността им обаче стои просветеност, здрав разсъдък и непримиримост. Като лозунг характерен за тях е “Аз знам “. Външния им тип и метода на обличане е малко демодиран, само че те си го харесват и не се въздействат от хорското мнение. Доста са истински в осъществяванията си, както и в работата, която правят с лекост. Подходящи зодии за партньорство с тях са: Близнаци, Везни, Лъв, Стрелец, Дева, Водолей.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР