Всеки е имал поне една връзка в живота си, която

...
Всеки е имал поне една връзка в живота си, която
Коментари Харесай

Очи, които не се виждат, не винаги остават на сухо: как да поддържаме връзка от разстояние

Всеки е имал най-малко една връзка в живота си, която е била от разстояние. „ Била “, тъй като доста дребна част от връзките от отдалеченост са приключили с хепи енд. В новия епизод на „ Съветите на Д-р Ко “, Наталия Кобилкина ще опише повече за това можем ли и по какъв начин да имаме дълготрайна връзка с някой, в случай че сме надалеч един от различен.
 Пребори бръчките и изтощената кожа с NIVEA Q10plusC! Edna предлага Пребори бръчките и изтощената кожа с NIVEA Q10plusC!
Сексоложката изяснява, че съгласно статистика, в случай че в границите на една година, двойка, която поддържа връзки от разстояние, не заживее дружно, то сигурно връзката посред им ще отслабне и най-после ще завърши.

Ако желаете да задържите колегата си, належащо е да се виждате най-малко 5 пъти в месеца. Да, даже това да значи да жертвате нещо от себе си, било то време, работа или нещо друго, в случай че смятате, че това е вашият човек, действайте.

И макар че сте физически разграничени, това не значи, че не можете да задоволявате половинката си отдалечено. Мъжете харесват секса, без значение в каква форма ще им го поднесете. Не се правете, че не сте чували за виртуален секс! Ами, да! Направете го по скайп!

За да разберете повече за това по какъв начин да задържите половинката си, гледайте новия епизод на „ Съветите на Д-р Ко ".
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР