Всеки добър готвач се нуждае от вдъхновение, за да създава

...
Всеки добър готвач се нуждае от вдъхновение, за да създава
Коментари Харесай

Какво движи Виолета по пътя към победата в Hell`s Kitchen?

Всеки добър готвач се нуждае от ентусиазъм, с цел да основава магия в кухнята, а Виолета към този момент се потвърди като един от най-талантливите, работливи и неуморни участници в тазгодишния сезон на кулинарното риалити Hell`s Kitchen.

Готвачката от София се доближава от ден на ден и повече до финала и огромната премия в предаването, преминавайки сполучливо през всяко предизвикателство на пътя ѝ. Коя е движещата мощ зад голямата ѝ сила, блян да реализира и да се усъвършенства? Отговорът е безапелационен - фамилията. 

В един от най-емоционалните си моменти в Hell`s Kitchen Виолета се разплака, тъй като насъбраните в нея страсти от това, че не е виждала дребното си момиченце отдавна, изплуваха на повърхността.

Малката ѝ дъщеричка е единствено на 5 години и е целият свят за нея. Тя е същинско копие на майка си и също така по всичко проличава, че е наследила пристрастеността ѝ към готвенето, тъй като в клипчета, споделени в Instagram профила на Виолета, я виждаме сама да подготвя храна като умел началник готвач. 

Страстта към кулинарията тече в фамилията и може да се каже, че точно тя е " отговорна " за основаването му. Виолета се среща със брачна половинка си докато работи в ресторант в Лондон. Самият той е готвач. 

На фотосите ѝ в обществените мрежи постоянно можем да я забележим в компанията на обичаните ѝ хора – нейният мъж и дъщеричката ѝ – докато са на разходка измежду природата, берат билки, смеят се и просто се любуват на времето, прекарано дружно. 

Виолета е човек с всестранно развити гении. Когато не се развихря в кухнята, тя е отдадена на другите си занимания - бягане, зимни спортове и йога. Готвачката даже има няколко медала от маратони, написа Edna.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР