Всеки ден виждате нестабилност, непоследователност, липса на прозрачност и само

...
Всеки ден виждате нестабилност, непоследователност, липса на прозрачност и само
Коментари Харесай

Нинова: Сглобката продава българския интерес през Конституцията

Всеки ден виждате неустойчивост, променчивост, липса на бистрота и единствено сделки за пари и власт в сглобката. Решенията не се взимат в Народното събрание, продължава модела на задкулисието, на разпределение, всяко решение на ръководещите е по-лошо от предходното. Не поддържаме бюджета, не поддържаме смяната в Конституцията.

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова преди среща с кметове и общински съветници.

" В момента кметската власт е единствената постоянна институция, съобщи тя. Ако държавното управление е решило да трансферира на общините да усилват налозите, цените на водата ние уверяваме нашите кметове да не го вършат и те ще стопират това повишаване ", добави Нинова.

" Досега това болшинство записваше корупцията и кражбите в закони, в този момент подвигнаха равнището с най-висшия закон в страната, съобщи водачът на Българска социалистическа партия. През Конституцията продават българския народен интерес и си разпределят страната на порции ", бе безапелационна тя.

" Абсурд е да ръководят хора с двойно поданство, това е немислимо за българския народен суверенитет ", сподели Нинова, представена от.

Тя уточни, че  посредством Конституцията " сглобката " се пробва да разпределят регулаторите.

По нейни думи решението да се даде нашето Противовъздушна отбрана и да се разположат други ракетни установки по нашето крайбрежие е още едно доказателство, че министъра на защитата не е български министър и би трябвало да си върви освен той, само че и цялото държавно управление.

" Всички специалисти настояват, че горивата ще нарастнат, по тази причина от Българска социалистическа партия сме срещу да се редуцира периода на дерогацията, сподели Нинова. В несъгласията за дерогацията борбата е кой да вземе „ Лукойл “ – ГЕРБ и Съюз на демократичните сили или ПП-ДБ ", зави водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова добави, че общините чакат държавното управление да одобри бюджета, с цел да одобряват и те общинските бюджети. " Местна власт без мощно показана парламентарна група не може да се оправи ", сподели политикът.

Нинова бе безапелационна, че няма разтърсвания в партията.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР