Всеки ден стотици хората изчезват по света, но случаят с

...
Всеки ден стотици хората изчезват по света, но случаят с
Коментари Харесай

Грейнджър Тейлър,геният,който замина с извънземните

Всеки ден стотици хората изчезват по света, само че казусът с Грейнджър Тейлър се оказал по специфичен. Той оставил писмо на родителите си и помолил да не се тормозят, защото изгубването му ще продължи 42 месеца.През това време ще лети с галактически транспортен съд с извънземни създания, след което възнамерявал да се върне.Анализът на бележката не разкривал никакви терзания по почерка на създателя. Тейлър не бил регистриран в психиатрична клиника и не предизвиквал безпокойствие измежду общността в която живеел. Той постоянно беседва с приятелите си за ползите си, тъкмо както геймърите приказват за игри, или историци за техните реконструкции на исторически събития.

 granger note 600x448 - Грейнджър Тейлър,геният,който отпътува с извънземните
Гений ли е бил Тейлър?Тейлър е роден на 10.10.1948г. във Ванкувър. Детето се оказва дете-чудо:Той независимо изучавал цялата образователна стратегия и приключи учебно заведение едвам на 12 години. Момчето се интересувало от механика, електроника,бил вманиачен почитател на космоса.Когато бил на 14 години, той самичък направил едноцилиндров автомобил, който в този момент е в музея Дънкан.
На 17-годишна възраст намерил остарял булдозер на бунище, който никой не можел да поправи.Бързо го предиздвикал да проработи.На 21-годишна възраст, в гробището на локомотивите, той разкрил локомотив от 30-те години и вдъхнал живот и на него.

 15524507 web1 granger taylor steam engine 600x400 - Грейнджър Тейлър,геният,който отпътува с извънземните
Той купувал коли от градската автоморга,който никой не считал за потребни,но Тейлър също ги възстановявал.По-късно, откакто получи лиценз за водач, той се сдобил със остарял аероплан. Златните ръце на Тейлър го възстановилиМеханикът, талант станал прочут и издирван измежду общността най-вече за ремонт на тежка техника.

 15355041 web1 granger taylor plane 600x412 - Грейнджър Тейлър,геният,който отпътува с извънземните
Най-голямата пристрастеност на Грейнджър,обаче се оказал космоса. Знаел всичко,което можел да научи по това време: чел книги, пишел в научни списания, чудесно познава астрономията. След това идва интереса му към НЛО и извънземния разсъдък.Струва си да напомним обстоятелството, че провинцията, в която е живял Тейлър, не един път е била очевидец на необикновени феномени в небето. Например през 1969 година здравната сестра Д. Кендъл и нейните сътрудници следили неидентифициран летящ обект от прозореца на болничното заведение. Случаят даже бил оповестен в локалните медии.В разследване на страста си,механикът си построи къща във формата на летяща паница, сложил печка на дърва, тв приемник и диван. Там прекарва по-голямата част от времето си, макар дребното пространство.

 Къщата на Тейлър
Къщата на ТейлърПо-късно приятелят му Боб Нилсън си спомня диалог с Грейнджър:Три месеца преди изгубването му, той загатна, че извънземните са се свързали с него. Те комуникирали с Тейлър телепатично и посочили карта на обитаеми планети. Те му споделили, че в космоса можете бързо да се предвижват благодарение на червееви дупки.Били подготвени да покажат на Тейлър своя транспортен съд и да го научат на нови технологии, в случай че отидете с тях.Няколко дни преди изгубването механикът се сбогувал с другари и семейство, само че никой не му обърна внимание.29 февруари 1980 година, в нощта, когато Тейлър липсващ, се извил мощен вихър. Може би това било трик на извънземните, тъй че всеки да седи вкъщи и никой да не забележи галактическия транспортен съд. Или може би било просто съвпадане?Четете още: След няколко дни околните почнали търсене на Тейлър: Той оставил всичките си спестявания.Не бил взел безусловно нищо със себе си с изключение на една от колите които карал,части от която са открити три години по-късно,дълбоко в гората. Нито огромното търсене, което траяло 6 месеца, нито рекламите във вестниците, по радиото и малкия екран не дали резултат. Нямало ни новина ни кост от Тейлър

 3 - Грейнджър Тейлър,геният,който отпътува с извънземните
През пролетта на 1986 година в гората била открита странна овъглена фуния, която стояла до овъглени дървета. Освен фунията, проверяващите разкрили и човешка кост, само че не могли да я свържат с Тейлър.Теории за изчезванетоИма няколко догатки за изгубването на Грейнджър ТейлърЕдната е,че в действителност отлетял с извънземните.Друга доктрина е,че той отлетял, само че не в космоса, а в друга страна с цел да се скрие от държавното управление. Но за какво е оставил спестяванията си?Чрез приказките си Тейлър заинтригувал специфичните служби. Дали не е отведен и прикрит в някоя загадка база,като Зона51? Или просто е отстранен, тъй че да не провокира суматоха измежду популацията, като приказва за извънземните.

 2 - Грейнджър Тейлър,геният,който отпътува с извънземните
Какво се е случило,все още е мистерия, индивидът към момента липсва, а фамилията му – братя и сестри, се надяват, че въпреки всичко един ден той ще се върне.Ако публикацията ви е харесала, апелирам, харесайте я и се абонирайте за нашата фейсбук група, с цел да не пропуснете други забавни публикации.
Hidden Truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР