Всеки ден парламентарната група на БСП за България ще настоява

...
Всеки ден парламентарната група на БСП за България ще настоява
Коментари Харесай

Всеки ден БСП ще искат в НС тежки наказания за пияни и дрогирани шофьори

Всеки ден парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " ще упорства депутатите да прегледат законопроекта на партията за промени в Наказателния кодекс, които да утежнят значително наказанията за пияни и дрогирани водачи. Това съобщи от трибуната в Народно събрание водачът на соцпартията Корнелия Нинова.

" Сигурно сте чули, че пияният и дрогиран водач, който умъртви дете в Казанлък, е пуснат под гаранция от 3000 лв.. Проговаря ли ви съвестта да се промени дневният ред и да се одобряват измененията в Наказателния кодекс, с които предлагаме за пияни и дрогирани водачи да няма партични гаранции, да се лежи в пандиза до 20 години? ", попита сътрудниците си Нинова във връзка със случая от казанлъшкото село Бузовград.

За следващ път обаче тя получавала отговор, че това не било значимо и че " има време ".

" Това е работа за половин час, това са два текста, които имат поддръжка и от прокуратурата, и от съда. Ние от Българска социалистическа партия няма да стопираме да слагаме този въпрос всеки ден. Всеки ден по един народен представител от Българска социалистическа партия ще става и ще повдига тематиката. Ще стане като тази прословута фраза от Рим - Картаген би трябвало да бъде опустошен. "

Депутатите да се занимаят с тематиката желаеха и от " Възраждане ", подкрепяйки настояването на Българска социалистическа партия, само че настояха да се гледа техният законопроект, който също планува повишение на наказванията, както и конфискация на МПС.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР