Всеки ден градският човек е подложен на различни стресови състояния.

...
Всеки ден градският човек е подложен на различни стресови състояния.
Коментари Харесай

Кой е най-стресиращият час от деня? Различен е за мъжете и жените

Всеки ден градският човек е подложен на разнообразни стресови положения. Най-опасен за организма е несъразмерният психо-емоционален стрес, който може да наруши естествената функционалност на нервната система и сърцето.

Ако не се подхващат ограничения в точния момент, стресът може да наруши естественото асимилиране на витамини, минерали и микроелементи.

За множеството хора сутринта е най-красива, а вечерта е най-спокойна. Проучване, извършено от група учени в Лондон, в което участваха две хиляди души, обаче сподели кое време от деня е по-стресиращо за множеството.

А точно, за множеството най-стресиращият час е към 7:23 сутринта.

Проучването също по този начин сподели, че има дребна разлика в най-стресиращото време от деня според от пола.

Жените нормално срещат първото затруднение за деня малко по-рано от мъжете, т.е. в 7:50 сутринта. При мъжете първият знак за стрес стартира съвсем час по-късно, по-точно в 8:43 сутринта, написа " Блиц ".

Според специалисти утринният стрес се дължи най-много на несвършване на всичко в точния момент в ранните утринни часове, задръствания, намиране на място за паркиране, подготвяне на закуска за фамилията и подготовка за детска градина или работа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР