Всеки човек заслужава чисти поздравления, когато открие и експлоатира слабостите

...
Всеки човек заслужава чисти поздравления, когато открие и експлоатира слабостите
Коментари Харесай

Да спечелиш безплатен обяд за година от авиокомпания

Всеки човек заслужава чисти поздравления, когато открие и експлоатира слабостите на избрана система. Изискват се умения, бдителност и внимание към детайлите, а резултатът може да бъде извънредно сладостен. Пренасяме се в Китай и интернационално летище Ксиан.

Един човек, чието име остава в анонимност, закупил билет за първа класа. Пътуващите в първа класа постоянно се радват на необикновен уют и положително отношение, само че най-хубавият бонус е специфичната гурме кухня, която се предлага свободно на летището. За достигането до ресторанта е належащо единствено да визиите билета си и получавате достъп. Тук идва и огромната детайлност в цялата история, китайският вестник Куонг Уах Йит По оповестява, че пасажерът употребявал билета си не за полет, а за достъп до храната.

След всяка вечеря променял датата на полета си и по този начин съумял да се храни здравословно и изцяло гратис в продължение на 300 дни. Източните китайски авиолинии разкрили казуса едвам след година, когато прочитат новината във вестника. Администрацията признала, че това е проблем в системата, само че когато един човек е клиент на компанията ще употребява и всички облаги около нея. Говорител на компанията признава, че номерът за безвъзмездна храна е извънредно рядко събитие в архивите с по-интересни събития, само че не оповестява дали и други хора не са се възползвали от него. Бихте решили, че всичко завършва до тук с безвъзмездна храна за 300 дни, само че има и продължение. На 301-я ден се оказва, че билетът е върнат назад и платената сума за него е изцяло възобновена. С това се потвърждава, че безвъзмезден обяд и даже вечеря може да има. Добродетели като етиката явно стартират да тормозят душата на човек едвам откакто се изпълни стомаха, както сме забелязали и в пирамидата на Маслоу. Няма информация за

   

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР