Всеки човек си има някакъв дефект или фикс идея. Дали

...
Всеки човек си има някакъв дефект или фикс идея. Дали
Коментари Харесай

От дрънкалото до пристрастения към чистотата: малките недостатъци на зодиите

Всеки човек си има някакъв недостатък или фикс концепция. Дали е припрян, самовлюбен или елементарно изпада в трогване – мнозина не подозират, че в редица случаи отговорна е зодията! Нашата типология ще ви помогне да разбирате по-добре приятелите си.

Водолей: различният

С това нямаме поради, че всеки Водолей се разхожда с расти на главата или с продупчени от обеци ноздри. Не, Водолеят просто не може да търпи „ естественото “и обичайното.  Той е цялостен с нови хрумвания, които целят да трансформират обществото.  Едновременно с това Водолеите са прекомерно разпилени и притеглят като магнит хаоса. Много от концепциите им остават неосъществени. Често се постанова приятелите им да ги смъкват на земята – тогава може би биха осъществили някоя от гениалните си хрумвания!

Риби: откъснатите от действителността

Рибите  са отвеяни и непрактични. Страхуват се от действителността, по тази причина се крият във утопичен свят и се боят да взимат решения, които биха повлияли съществено на живота им.  Заради своята колебливост те са изключително чувствителни и реагират прекомерно прочувствено на рецензия. Ако имате другар Риби, нужно е единствено малко да го окуражите и той с наслада ще напусне илюзорната си реалност.

Овен: нетърпеливият

За Овена нещата в никакъв случай не стават задоволително бързо, той желае всичко да се урежда незабавно, начаса. Поръчката му в ресторанта се бави, колите пред него се движат като костенурки, сътрудниците в службата го изнервят с мудността си. Егоцентричният Овен се интересува основно от себе си и е толкоз ангажиран със личната си личност, че постоянно подценява възприятията и желанията на другите. Освен това е обидчив и подозрителен. Ако имате другар Овен, умерено му напомнете, че не всичко се върти към тях!

Телец: пасивният

Като фамилен вид Телецът желае да е заобиколен от околните си и върви по утъпкани пътеки. Дотук добре. Но в случай че го откъснете от нормалното му ежедневие, Телецът незабавно си демонстрира рогата. Крайно насилствено ще одобри поканата ви за ресторант, в случай че е възнамерявал спокойна вечер с домашно приготвена храна. Телците по никакъв начин не обичат изненадите и не са отворени за спонтанни промени в проектите. Ето за какво би трябвало да дадете на приятеля си Телец малко време да се приспособява.

Близнаци: дрънкалото

Разговорът с Близнаци може да се съпостави с връхлитането на лавина върху ви. Защото този знак доста обича да комуникира, без значение дали ще водите задълбочени полемики, или ще си разменяте последните злословия. Той приказва ли приказва – за себе си, за другите или просто за новите си покупки от ликвидация. Важното е да приказва. Близнаците рядко умеят да пазят секрети. Въпреки това те са занимателни събеседници и даже не е нужно да следвате темпото на  словоизлиянията им.

Рак: ревльото

Очите на Рака са на мокро място. Гледането на печален филм с него наподобява на буря от страсти. Раците постоянно сменят настроенията си. В един миг са радостни, а в идващия към този момент стартират да се цупят. Ето за какво Ракът се нуждае от предани другари, които не се наскърбяват, когато внезапно се отдръпна в черупката си. За отплата той постоянно е подготвен да изслушва проблемите на другите и да оказва помощ с каквото може.  

Очаквайте продължение по-късно денем.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР