Всеки човек си има някакъв дефект или фикс идея. Дали

...
Всеки човек си има някакъв дефект или фикс идея. Дали
Коментари Харесай

Кои са малките и големите недостатъци на всяка зодия

Всеки човек си има някакъв недостатък или фикс концепция. Дали е припрян, самовлюбен или елементарно изпада в трогване – мнозина не подозират, че в редица случаи отговорна е зодията! Нашата типология ще ви помогне да разбирате по-добре приятелите си.

Лъв: позьорът

Скъпа кола, маркови дрешки и въобще най-хубавото от всичко: с цел да гъделичка егото си, Лъвът се нуждае от доста разкош и най-много от възхищението на близките. Усеща ли, че го боготворите, Лъвът може да бъде най-веселият и обаятелен другар на света. Но пренебрегва тези, които не задоволяват жаждата му за самопризнание. Дори да се му другар, с времето стремежът да спечелите благоразположението му може да ви изтощи.

Дева: свръхподредената

Девата получава припадък, в случай че някой дръзне да наруши свещения й ред. Тя обича да подрежда и непознати неща, без да са я молили, а след това се чуди, че хората били неблагодарни. Педантично си води бележки за всичко.  Уж тиха и незабележима, Девата дърпа конците на назад във времето. Държи на чистотата, точността и дисциплината, само че й липсва въображение. Ако имате другар Дева, хвалете го по-често и му говорете благи думи. Това ще стопи строгостта му.   

Везни: нерешителните

По опция избягвайте да пазарувате с Везни. Те в никакъв случай не могат да решат какво да купят.  Тази тяхна колебливост се демонстрира и при общуването с хора. Вземат ли един път страна, те мъчно я отстояват. Приличат на ветропоказатели и нормално плуват по течението. Освен че са нерешителни, Везните са суетни и повърхностни. Ако имате другар Везни, помогнете му да взема решения, той ще ви бъде благодарен.

Скорпион: директният

" Новите ти панталони нищо не костват! “ Скорпионът изтърсва първото, което му хрумне, като освен това не е изключително методичен. Но не всеки път го прави от неблагоразумие. Всъщност той е много подъл и потаен и обича да бърка в раните на хората. Когато разисква дадена тематика, я разчепква в елементи, с което от време на време изнервя събеседника си до прекаленост. Ако сте другар на Скорпион, от време на време би трябвало да му напомняте, че не е нужно постоянно да демонстрира жилото си.

Стрелец: на всяко гърне мерудия

Стрелецът постоянно е ангажиран с някое значимо дело, да вземем за пример да избавя света. Дребните проблеми са под равнището му. Този минус може да бъде даже обаятелен, тъй като от време на време Стрелците демонстрират огромна доверчивост и не схващат, че с дейностите си не реализират толкоз положителни резултати, колкото са се надявали. Те обичат да преувеличават и да си измислят, тъй като другояче животът би бил прекомерно отегчителен. Приятелите не трябва да го одобряват доста на съществено и най-много би трябвало да го избавят от кашите, в които се забърква без да желае.

Козирог: свръхсериозният

Козирогът не подхожда към даден проблем току-тъй. Той би трябвало авансово да го изследва и проучва, преди да се заеме с разрешаването му. Всичко, което прави, си има методика. Отстрани наподобява ленив, само че просто е малко обстоен. При него няма половинчати неща.  Всъщност единствено бихте спечелили от другарството си с един Козирог, стига да свикнете с консервативното му мислене и киселото му въодушевление.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР