Всеки човек, който завърши маратона на Манчестър, постига нещо запомнящо

...
Всеки човек, който завърши маратона на Манчестър, постига нещо запомнящо
Коментари Харесай

Тя е истинско вдъхновение

Всеки човек, който приключи маратона на Манчестър, реализира нещо запаметяващо се. Клер Ломас пресече финалната линия на конкуренцията осем дни след своя старт. Тя финишира със сълзи от наслада на очи под бурните овации на почитателите, които я подкрепяха от самото начало и я дочакаха.


Ломас, която е майка на две деца, получава съществени пострадвания при случай по време на конна езда през 2007 година и получава парализа от кръста надолу. Това е и повода тя да се движи малко по малко в роботизиран костюм, който й оказва помощ да се придвижва.

A post shared by Craig Keatley (@craig.keatley.5) on Apr 14, 2018 at 12:11pm PDT
37-годишната жена усъвършенства личния си връх от 17 дни вървене, подложен на Лондонския маратон през 2011 година Тя ще подари събраните от от нейното присъединяване пари за бъдещето на хора, които живеят с парализа.

A post shared by Great British Speakers (@gbspeakers) on Apr 13, 2018 at 9:50am PDT
“Подкрепата беше невероятна още през цялото време. Страхотното от този вид провокации е специфичните мемоари, които се раждат от тях. Ходенето беше доста тежко на моменти, само че когато се оглеждах в близост виждах хората да ме поддържат. Това ме накара да продължа”, сподели щастливата Клер след финала.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР