Всеки човек изразява гнева си по различни начини. Има някои

...
Всеки човек изразява гнева си по различни начини. Има някои
Коментари Харесай

Тези 4 зодии се затварят в себе си, когато са ядосани

Всеки човек показва гнева си по разнообразни способи. Има някои хора, които няма да се поколебаят да бъдат изцяло откровени за метода, по който се усещат. Те несъмнено ще вдигнат много звук към гнева си. Но има и различен вид хора, които не са толкоз експресивни, когато са ядосани. Те в действителност съумяват да запазят ледено безмълвие, когато са гневни.

Те са като вулкани, за които в никакъв случай не можем да сме сигурни дали ще изригнат или не. Този вид хора постоянно имат т. нар.„ лице на покер състезател “, до момента в който споделят „ Добре съм. Всичко е наред “, в действителност те кипят от вътрешната страна. Проблемът е, че тези хора не не помнят казуса, а го таят вътре в себе си и след време могат да излеят всичките си потискани усеща внезапно.

Ето и кои са 4-те зодиакални знака, които крият гнева си зад ледено безмълвие:

Рак
Хората, родени под този знак, ненавиждат борбата и са по-склонни да заглушат гнева си с безмълвие, вместо да приказват за наранените си усеща свободно. Ако попитате човек от зодия Рак какво не е наред, той просто ще скръсти ръце и ще се обърне на другата страна. Но той в никакъв случай не не помни неприятното, имайте го поради – доста е отмъстителен. Ракът ще потисне гнева си все още, само че дълго време ще демонстрира към вас пасивна експанзия или казано с други думи – не очаквайте скоро да ви проговори.

Дева
Личностите от зодия Дева нормално са срамежливи и рядко имат храброст да провокират драма или нужда да създадат сцена, когато са ядосани. Те по-скоро ще прехапят устните си и ще прикрият гнева си зад маска, само че няма да си разрешат да покажат какъв брой са засегнати, тъй като считат, че по този начин ще се изложат. Гневната Дева се затваря в себе си и стартира да пренебрегва индивида, който я е наранил. Тя просто не може да го гледа, нито да приказва с него, а това много ѝ проличава.

Скорпион
Скорпионите са известни с това, че са мнителни и недоверчиви към хората. Когато някой ги ядоса, те по-скоро са склонни да запазят безмълвие, само че този човек влиза в техния „ черен лист “. Въпросният субект ще би трябвало да се бори много интензивно, с цел да завоюва още веднъж благоразположението и доверието на Скорпиона. Имайте поради, че един път нараните ли човек от тази зодия, доста е допустимо той да ви отреже от живота си. Скорпионите са просто брутални в това отношение.

Водолей
Представителите на Водолей също са склонни да не споделят и дума, когато са ядосани. Просто за тези хора прочувствените прояви не са присъщи. Когато някой ядоса Водолея, той надали ще си каже по какъв начин се усеща в действителност. По-скоро ще хвърля злобни погледи, ще сумти, ще затръшва порти и т. н., само че няма да каже и дума за какво е смутен. Водолеят не е задоволително пряк, когато става дума за израз на усеща, само че за разлика от Рака и Скорпиона прости по-лесно и бързо на хората, които са го наранили.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР