Всеки човек иска да се радва по-дълго на младежки вид

...
Всеки човек иска да се радва по-дълго на младежки вид
Коментари Харесай

Пет храни, които ще ви запазят млади и жизнени

Всеки човек желае да се радва по-дълго на юношески тип и положително здраве. Правилното хранене е главният фактор за постигането на това. Има някои храни, които усъвършенстват положението на кожата, покачват притока на сила и понижават риска от разнообразни болести. Вижте ги:

Моркови

Морковите съдържат антиоксидантни съединения. Те, дружно с минералите и водата в морковите, дават защитна преграда против клетъчната оксигенация. Така защищават от прибързано стареене и хронични болести. Най-добре е да ги консумирате сурови.

Най-вкусните и здравословни есенни плодове и зеленчуци

Авокадо

Наричат авокадото „ плод на младостта “. Стимулира клетъчната регенерация, намалява риска от ставни и сърдечно-съдови болести, обръща резултатите от клетъчното увреждане на кожата. Люспата на ядката на авокадото, която нормално изхвърляме, съдържа скъпи съединения, които защищават от рак и струпване на мазнини по кръвоносните съдове.

Яжте авокадо и ще бъдете постоянно млади, здрави и красиви (ВИДЕО)

Черен шоколад

В дребни количества е здравословна храна. Съдържа огромно количество антиоксиданти и потребни мазнини. Помага да се преборите с клетъчното стареене. Стимулира регенерацията на клетките. Подобрява настроението и способността за концентриране.
 шоколад Thinkstock/Getty Images
Пъпеш

Пъпешите са ниско калорични, сладки и вкусни. Имат диуретични, пречистващи и противовъзпалителни свойства. Предотвратяват резултатите от преждевременното стареене.

Ядки

Ядките имат многочислени свойства за битка със стареенето. Съдържат колаген и други аминокиселини, поддържащи процесите на клетъчна регенерация. Орехите и бадемите съдържат омега-3 мастни киселини и витамин Е. Тези съставки защищават от възпаления и отрови.

Вижте още за потребните и здравословни храни:

Как да се храним през есента?

Сок от алено цвекло против високо кръвно налягане

Зеленчукът с изключителни изгоди за здравето, който подценяваме

Сок от алено цвекло дава неподозирана мускулна мощ на прекаралите инфаркт
 
Най-полезните плодове и зеленчуци
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР