Всеки човек има свой начин, по който прекратява една връзка.

...
Всеки човек има свой начин, по който прекратява една връзка.
Коментари Харесай

Как къса всяка зодия

Всеки човек има собствен метод, по който приключва една връзка. За някои хора е по-добре да го създадат непосредствено и ребром, до момента в който други биха предпочели да понижат вредите и по по-заобиколен метод да оповестят на половинката си, че имат предпочитание да се разделят с нея. Това значително може да зависи и от зодията на човек, тъй като тя дефинира част от неговия темперамент.

 

Ще ви покажем по какъв начин представителите на всеки един знак избират да поставят завършек на своите връзки.

 

Овен

Той е безсърдечен! Овни, вие незабавно знаете по кое време една връзка не работи и не се колебаете ненужно, преди да сложите завършек на нещата. Дори в случай че другият човек е смутен и сюрпризиран, когато му го съобщите, вие ще си тръгнете, знаейки, че сте взели вярното решение.

Телец

Тези хора обмислят нещата. Преди да се разделите с някого, ще прецените плюсовете и минусите, като желаете да сте сигурни, че сте създали верния избор. За вас, в случай че не можете да се видите с този човек след 10 години, тогава какъв е смисълът?

Близнаци

Вие сте доста нерешителни персони, тъй че употребявате техниката на „ призрака “, при която постепенно стартирате да отбягвате половинката си и да излизате от живота му. Това ви печели време. Ако измененията решението си, знаете, че няма да е прекомерно късно, само че в случай че в действителност желаете да го зарежете, просто изчезвате изцяло!

Рак

Зарязвате хората посредством текстови известия. Просто не можете да се осмелите да го извършите лице в лице! Ще напишете дълго известие, изразяващо всичките ви страсти. Някои хора може да ви кажат, че сте страхливец, само че в действителност сте просто чувствителни и ненавиждате борбата.

Лъв

Той е подготвен да скъса първи! Лъвовете ненавиждат да бъдете отхвърлени, тъй че когато пристигна време за разлъка, ще създадат всичко, с цел да се уверят, че зарязаните няма да са те. Понякога обаче след края на дадена връзка им е мъчно да продължат напред.

Дева

Тя не знае какво да прави и постоянно пита приятелите си за съвет по какъв начин да зареже някого. Причината е, че Девите са доста чувствителни персони и просто не могат да си разрешат да наранят хората.

Везни

Везните имат табиет да отхвърлят обстановката. Когато зарежете някого, ще съумеете да избегнете изцяло думата „ раздробяване “. Просто не можете да го кажете! Но знаете, че би трябвало да го извършите, тъй че се пробвайте да заблудите колегата си (и себе си), че раздялата е нещо положително…

Скорпион

За вас този диалог е нещо напълно рутинно. Когато става въпрос за разлъка, вие сте доста прями и почтени с хората до вас. Ще им обясните ясно за какво ги напускате и в действителност ще сложите завършек на нещата, като ще запазите положителни връзки един с различен.

Стрелец

Стрелецът е насилствен в това отношение. Ще оставите момента на истината за най-после Дори по някакъв метод ще се опитате да убедите другия човек, че и той желае да се разделите, тъй че това наподобява като взаимно решение и не се чувствате толкоз отговорни. След това несъмнено ще останете другари с някогашните си.

Козирог

За Козирога нещата са лесни. Не губите време и незабавно щом разберете, че с връзката ви е свършено, пристъпвате към това да зарежете половинката си. Винаги ще се пробвате да го извършите персонално и макар че от време на време се изкушавате да го извършите посредством текстово известие, вашата самодисциплина ще ви спре тъкмо в точния момент. Все отново желаете да методите с почитание, а знаете, че известието за разлъка не е точният метод да го извършите.

Водолей

Той непосредствено приказва по въпроса. За теб, скъпи Водолей, когато пристигна краят, тогава в действителност знаете, че няма връщане обратно. Не залъгвате другия и стартирате да говорите за раздялата незабавно, просто от почитание към вас и другия човек. Оставате невъзмутими и събрани от самото начало и бързо продължавате напред.

Риби

Те одобряват извънредно прочувствено момента на разлъка. Като сензитивен знак, ненавиждате да виждате други хора смутени, а една разлъка безспорно води до това. Така че казусът ви е, че продължавате да отлагате неизбежното. Но когато най-сетне стигнете до това, ще решите да останете другари с някогашния си, тъй като просто не можете да се сблъскате с това да го изрежете изцяло от живота си. Не можете да си визиите, че повече в никакъв случай няма да поддържате връзка с този човек, въпреки и към този момент да не желаете това да става по този метод, по който е било до момента.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР