Всеки човек има право на политически пристрастия. Когато някой стане

...
Всеки човек има право на политически пристрастия. Когато някой стане
Коментари Харесай

Муравей Радев: Пред парламента трябва да има надпис Управлението на БСП е опасно за вашето здраве

Всеки човек има право на политически пристрастия. Когато някой стане министър-председател, той става база на своите политически възгледи и пристрастия, което е обикновено. Но когато бъдеш определен за президент, тогава нямаш право на политически пристрастия. Това съобщи в утринния блок на bTV някогашният финансов министър Муравей Радев, написа Novini.bg.

``
реклама

,,На президента не му отива да приказва за предизборното харчене на пари. Корнелия Нинова може да си разреши да приказва по този начин, само че не и президентът, който би трябвало да въплъщава нацията``, уточни още Радев.

,,Битката ще бъде сред твърдите ядра на ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Но въпросът е един – или ГЕРБ и няколко десни партии, или да ръководи Нинова и Българска социалистическа партия, което е рисково за страната. Ако Българска социалистическа партия беше една естествена партия, дано да ръководи. Ама Българска социалистическа партия не е и в никакъв случай не е била такава. Тя все по-видимо се отдалечава от социалдемократизма и се връща към своите болшевишки корени. Винаги, когато ръководи Българска социалистическа партия, страната се унищожава – по този начин беше при Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски... При Нинова ни чака същият резултат, а точно национална трагедия``, акцентира той.

,,Пред постройката на Народното събрание би трябвало да бъде обтегнат голям надпис, на който да написа: " Българска социалистическа партия е рискова за вашето здраве ". Както на цигарените кутии``, съобщи в умозаключение някогашният финансов министър и добави, че е в реда на нещата всяка една съпротива да упорства за предварителни избори.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР