Всеки човек е различен, както в живота, така и в

...
Всеки човек е различен, както в живота, така и в
Коментари Харесай

Как да възбудите партньора си

Всеки човек е друг, както в живота, по този начин и в сексуалнте прекарвания. Всеки реагира на половите тласъци по друг метод и са нужни схващане, самообладание и доста опити, с цел да разберете в действителност какво кара колегата ви да се възбужда.

Съществува разбирането, че мъжете постоянно са подготвени за гмуркане, само че истината е, че и те са хора и имат потребност от верния тласък, с цел да влязат в спалнята. Господата постоянно изпадат в неуместни обстановки заради това неправилно разбиране. Наскоро лайф коучът Мартина Палева обясни пред нашата публика, че в действителност ние дамите сме тези, които имат по-силна полова сила и точно наша задача е да предразполагаме мъжа или даже непосредствено да си желаеме секс. Повече по тематиката можете да научите , а в този момент дано разберем по какъв начин да възбудим нашия сътрудник!

1. Секси известия

Може и да звучи изтъркано, само че мъжете умират да схванат какви полови планове имате по отношение на тях. Независимо дали обичате подробни описания на мръсните неща, които желаете да извършите с колегата си или сте по-скоро от вида дами, които изпращат разголени фотоси, секстингът обгръща всичко. Уверете се, че сътрудникът ви се усеща комфортно от този вид връзка, с цел да не го смутите, вместо да го предразположите.

2. Направете го център на вашето внимание

Мъжете обичат вашето внимание, изключително в спалнята. Организирайте си среща, в която всеки от вас ще се концентрира в това да достави наслаждение на другия по настрана. По този метод ще се свържете прочувствено един с различен, с помощта на докосвания и страст. Също по този начин, проучете го - намерете метод по какъв начин да му подействате най-ефективно. Дали ще бъде посредством физически тласъци или пък ще се опитате да възбудите мозъка му. Всичко зависи от неговите персонални желания.

3. Попитайте го какво му харесва

Така освен ще получите тази по този начин значима информация, само че ще му покажете, че сте изцяло въвлечена в тази връзка и неговото наслаждение е значимо за вас. Тук не е значимо единствено какво му подхожда и и за какво.

4. Докосвайте го в върха на пръстите си

Докосването е извънредно възбуждащо, само че от време на време колкото по-меки са чувствата, толкоз по-горещо е съблазняването. Погледнете буйно колегата си от горе до надолу и по-късно използвайте ръцете си, докосвайки цялото му тяло единствено с върховете на пръстите си.

5. Докосвайте се пред него

Той може единствено да гледа, само че не и да пипа! Завържете ръцете му и започнете да го стимулирате образно, до момента в който не стартира да ви моли да го докоснете.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР