Всеки човек е архитект на своята съдба. Поради това е

...
Всеки човек е архитект на своята съдба. Поради това е
Коментари Харесай

3 неща, които да си повтаряте всеки ден

Всеки човек е проектант на своята орис. Поради това е значимо да умеете да употребявате най-силното оръжие: личния си глас.

Този интуиция ще ви оказва помощ да формулирате проект и да „ удавяте “ външните гласове, от които струи рецензия и негативизъм. Вашият глас има силата да подтиква вашата убеденост и дружно с това ви проправя път измежду неуспехите и върховете в живота.

Бъдете почтени със себе си. Вашият глас звучи ли в синхрон с отрицателния звук на съмняващите се? Ако отговорът е да, би трябвало да препрограмирате метода си на мислене.

Предлагаме ви да си казвате 3 неща всеки ден. И по този начин до края на живота ви.

1. Направи го в този момент

Отлагането е като плаващи пясъци. Ако свикнете с него, ще попаднете в противен капан. Всеки път ще търсите опрощение. Така най-после ще се сбогувате с фантазиите си.

Ако непрекъснато си казвате, че е ок да не вършиме нищо, затова ще постигнете нищо. Вместо това позволете на вътрешния си глас да ви стимулира — от ранни зори до късни вечери.

2. Заслужавам това

Хората, които разрешават на фантазиите им да се изплъзват, нормално считат, че не ги заслужават.

Ако сте от тях, спрете да се заблуждавате. Успехът не е единствено фантазия, вие го заслужавате.

3. Знам, че мога

Страхът от неуспех, в това число неспособност да се възстановите след неуспех, е едно от най-големите трудности по пътя към триумфа. Можете да го преодолеете посредством вътрешния си глас.

Всеки има страхове. Ако им разрешаваме обаче да ни сковават, те ще ни обезпечат всекидневие, характеризиращо се с незначителност и обезсърчение. Преодоляването на боязън не се случва за една нощ. Може да се изискват спомагателни запаси. Въпреки това би трябвало да положите старания да ги отстраните от пътя си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР