Всеки член на Европейския парламент организира така своя дневен ред,

...
Всеки член на Европейския парламент организира така своя дневен ред,
Коментари Харесай

Росен Желязков: Яд ни е, можехме да решим въпроса с пакета Мобилност за целия 700-членен ЕП

Всеки член на Европейския парламент провежда по този начин своя дневен ред, че да участва на съвещание. Това сподели министърът на превоза Росен Желязков във включване по телефона в утринния блок на Нова телевизия във връзка вчерашното гласоподаване, при което единствено два гласа не доближиха за отлагането на гледането от Европейския парламент на оспорвания в България и още няколко страни законодателен пакет за разпоредбите за интернационалните автопревози.

Не е имало очакване за такива проблеми. Сигурен съм, че и сътрудниците от Европейския парламент, и ние сме ядосани. Ядосани сме не за това, че не са стигнали два гласа, нашият гняв идва от това, че нашата 17-членна делегация можеше да реши въпроса за целия 700-членен Европейски парламент, съобщи Желязков.

Лесното щеше да бъде през вчерашния ден, в случай че пакетът не влезе в дневния ред, което автоматизирано означаваше, че остава за идващия Европейски парламент. Но да не гледаме обратно, би трябвало да бъдат основани нужните предпоставки за затормозяване на работата при приемането на пакета "Мобилност " в сряда. Едната проява ще бъде отвън пленарната зала, другата ще бъде в залата, сподели още Росен Желязков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР