Всеизвестно е, че мъжете са от Марс, а ние от

...
Всеизвестно е, че мъжете са от Марс, а ние от
Коментари Харесай

Ето 8 начина да побъркате мъжа в леглото

Всеизвестно е, че мъжете са от Марс, а ние от Венера или беше противоположното? Толкова са се трансформирали нравите, че към този момент не нищо не е единствено женствено или единствено мъжествено. Говоренето на мръсотии, гледането на порно и всевъзможни други до неотдавна „ мъжки “ преимущества са от дълго време населили женските ни глави. Господата пък са заимствали нашите придвижвания от стриптийз танците и ни гледат в очите, до момента в който ни задоволяват с език. Да, мъжете са предвидими с желанията си в леглото, само че все пак от време на време се случва някой да ни изненада.

Огледалце, огледалце, кажи кой е най-хубавият ухажор на света
Не знам дали сте наясно, само че всички мъже, до един, обичат да се гледат в огледалото. Без значение дали имат любовни дръжки, дали кожата на гърба им не се вижда от косми или темето им лъщи в рефлекторното стъкло пред тях. И всички обожават да се гледат, до момента в който вършат секс. Затова въобще не би им се сторило необичайно или отвън благоприличните рамки на държание, въпреки че в секса такива въобще не би трябвало да съществуват, в случай че предложите на колегата си да се любите в унес пред огледалото в коридора или в случай че решите да сложите цялостен наръч от огледалните си изображения върху тавана. Особено ги притегля концепцията да гледат по какъв начин телата ви се движат в темп, до момента в който той е зад вас, наблюдавайки лицето ви, прехласнато от оргазъм. Ако пък сте по-смела, може да си извършите домашно порно, само че това постоянно носи риск за вашата интимна виртуална сигурност. Току-виж сте осъмнали звезда в YouTube.

Самозадоволявайте се пред него
Мъжете се кефят на дами, които са задоволително смели и уверени в телата си, с цел да се задоволяват пред тях. Повечето от тях намират гърчещото ни се от наслаждение тяло за извънредно секси. Имах един ухажор, който един път ме свари да се самозадоволявам и по-късно непрекъснато ме караше да го върша. Твърдеше, че в никакъв случай не е имал по-силна ерекция.

Събуждайте го с уста
За доста господа френската обич е като мерцедеса на секса. Ако в леглото си имате мъж, който харесва тая вариация на удоволствието, значи на половина сте си свършили работата. Казвам на половина, тъй като много от тях настояват, че не може да свършат единствено в случай че ги докосвате с уста. Ако това е правилно, или вие не употребявате целия наръч от чалъми във фелациото, или просто не сте го хванали в подобаващото време. Сутринта е чудесна за оргазъм. Използвайте сваления му гард, до момента в който спи, и го събудете с устата си. Едно погалване с устни и език на пениса му правят чудеса и за удоволствието в леглото, и за това отвън него, което няма да го пусне през целия ден.

Полуголота
Мъжете нямат самообладание освен да те да се съблекат, само че и да ни видят по този начин както сме се пръкнали в родилното преди няколко десетилетия. Винаги може да повикате на помощ по-перверзно долни дрехи, само че още по-палаво би било, в случай че останете с на половина смъкнати бикини, до момента в който показвате свирепата си и припрян пристрастеност, която е на път да счупи леглото. Извадете едната си гърда от сутиена и леко отместете бикините си в посока на бедрата. Резултатът в завчас ще се трансформира в 1:0 за вас.

Почерпете го
Кой споделя, че сладкарницата е единственото място, в което може да похапнете тортичка или сметанов сладолед. Помните онази паметна сцена до хладилника в „ Девет седмици и половина “, нали? Спретнете си един пикник върху него. Вземете спрей със сметана, течен шоколад, завъртете няколко рулца суши. (Благодарим ти Саманта Джоунс за тази хрумка*) Хем вкусно, хем двойно засищащо.

Вземете играчките си
Нали сме наясно, че мъжете въобще си нямат визия на какво са способни, когато би трябвало да бъдат интимни с дамата, която обичат. Но с цел да им се обясни, ние ще би трябвало да им помогнем. Вземете в спалнята превръзки за очи, белезници, камшици, вериги, свещи и всичко, което ви се стори належащо за общия ви оргазъм. Не си мислете, че да си „ изчанчен “ е прекомерно и несвоевременно. Това е един от ходовете, които той сигурно няма да чака, изключително в случай че до момента сте го правили повече в мисионерска поза.

Местоположение, местонахождение, местонахождение
Това е главният закон в маркетинга. Е, има значение и в секса, тъй като и той се нуждае от многообразие. Леглото може да е задоволително досадно, пък въпреки и много комфортно с кралските си размери. Водно колело, кабинка на въжен превоз или скамейка в парка постоянно са положителни други възможности.

Търси аления цвят
Може да му спретнете изненада още от входната врата. Оставете следа от облеклата и бельото си, които да водят до мястото, където го чакате гола-голеничка. Ако пък не желаете одеждите ви да се търкалят по пода, може да накъсате розови листенца или някоя и друга маргаритка. Така даже ще получите отговор на въпроса „ Обича ме, не ме обича “.

* Саманта Джоунс е героиня от величествения сериал „ Сексът и градът “, известна със половата си разюзданост
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР