Всеизвестен факт е, че от няколко години насам устатата блондинка

...
Всеизвестен факт е, че от няколко години насам устатата блондинка
Коментари Харесай

Сетила се Мара да се побара: Албена Вулева се оглежда за богат кипърец

Всеизвестен факт е, че от няколко години насам устатата русокоска Албена Вулева работи като рецепционист в Кипър.

 

Тя към този момент се е открила трайно там и все по-рядко се връща у нас. Ексводещата живее в крайбрежния град Пафос. Понякога отскача за отдих и до други страни. Наскоро се завърна от отмора във Франция. Междувременно не стопира да се оглежда за богат кипърец по образеца на чалга легендата Петра.

 

Албена твърди, че въпреки да е на 47 години, мъжкият интерес към нея не е секнал и добавя, че чужденците й се радват най-вече.

След като се раздели с дългогодишния си другар Недик Недев, не е афиширала връзка с различен мъж. Многократно е споделяла, че е извънредно разочарована от българските мъже, които съгласно нея са освен доста мързеливи, а и извънредно стиснати.

 

И до момента в който Недик от дълго време има нова жена в живота си, то Албена има вяра, че си е самодостатъчна. Тя не желае деца, защото съгласно изказванията й, майчинският инстинкт по този начин и не се зародил у нея.

 

Бившата тв водеща е безапелационна, че не би се върнала още веднъж към малкия екран поради огромната цензура. Предпочита да осъществя креативните си пориви като качва наличие в интернет, където има по-голяма независимост на словото.

 

Авторката на „ Сигнално жълто “ прибра затлъстял хонорар от двете си участия в „ Биг Брадър “, само че съумя бързо да го стопи през необятните си пръсти. Така не й останал нито лев. В същия миг познати й предложили работа в Кипър с положително възнаграждение и тя незабавно се съгласила да се впусне в приключението.

 

За броени дни си стегнала багажа, намерила си квартира с порядъчен наем и отлетяла за острова. Твърди, че не съжалява и за момент, че се е преместила там, защото животът й е в действителност прелестен. Любопитно е, че в последните години Вулева избира да държи майка си Людмила Захажаева надалеч от себе си и тя нито един път не й е гостувала в Кипър.

Инфо: Уикенд 

 

Тагове: Албена Вулева Недик Недев Людмила Захажаева „ Сигнално жълто “ Биг Брадър
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР