Все се оплакваме, че за проблемите ни са виновни държавата,

...
Все се оплакваме, че за проблемите ни са виновни държавата,
Коментари Харесай

Петима българи, които са имали много по-ужасна и скапана седмица от всички нас

Все се оплакваме, че за проблемите ни са отговорни страната, времето и съседите. Рядко се вглеждаме в себе си и търсим повода за несполуките в нас, а все нещо външно ни пречи да се оправим с една или друга обстановка. Много философско стартира да става, а ние желаеме да ви покажем няколко смешни клипчета, които демонстрират петима българи, които сигурно са имали доста по-скапана седмица от нас, само че пък това ги е направило шлагер в TikTok.

Виж още: Плановете им се провалиха, само че те въпреки всичко се събраха: Рабухчиев и гаджето - дружно на студа

Хеликоптер, хеликоптер...

В TikTok младите преоткриват бясната чалга и купонясват крепко. Е, това момиче от България е била във вихъра на купона, чувствала се е секси, център на вниманието и взема решение да покаже на всички " по какъв начин са мята, по какъв начин го движи, какъв брой се раздава ". Резултатът... повече от противен, а видеото е натрупало близо 80 хиляди лайкове. Вижте излагацията в клипчето тук:

Момчето, което ще има в действителност кофти седмица.

Още едно БГ попадение от TikTok, от което съчувстваме на момчето, което е получило този ферман. Вие може да имате напрежение в работата си, а това момче има съществени проблеми, в случай че съдим от " есето ", което ще получи от гаджето си. Ето и защо става дума:

Не опитвайте това!

Уличният фитнес е супер известен и много момчета демонстрират уменията си на лостовете в междублоковите градинки. Имаш огромното предпочитание да впечатлиш мацката от 11 Б клас, само че уменията ти са малко неуверени. Тогава се получава това:

Най-гадното е да имаш BMW през зимата.

Sorry not sorry на всички батки в Люлин. Ивка Бейбе е безапелационна, че не си ти, когато имаш BMW през зимата. Защо ли? Защото не можеш да го запалиш.

Виж още: Скандално и безсрамно! Вели Отвертката се разноски без сутиен в мол, консуматори я унищожиха

Да се изгубиш на Северния полюс.

Родната Rich Bitch (богата ку*ка) се е разходила до плантация за елени, само че благата за миг се е изгубила из Северния полюс. Това в действителност е имало късмет да завърши до-о-ста зле.

Ето и нещо прелестно за край!

Две българки, които сигурно не са имали неприятна седмица.

Изображение: TikTok

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР