Все повече се осъзнава фактът, че този конфликт няма военно

...
Все повече се осъзнава фактът, че този конфликт няма военно
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Доходите трябва да растат и да се наложи таван на цените Мар 25, 2023НовиниПарламентарни избори 20230139

„ Все повече се осъзнава фактът, че този спор няма военно решение – позиция, която ние декларирахме първите дни на войната. Рано или късно ще се окаже, че Българска социалистическа партия сме били прави. Затова дано българските жители, гласувайки на изборите, да отчетат позициите на всяка едно от партиите. ” Това съобщи лидерът на листите на “БСП за България “ във Велико Търново и Ямбол Кристиан Вигенин в ефира на Българска национална телевизия.
Според него позицията за даването на оръжия е образувана от “коалицията на войната “. „ Там няма особени разлики сред ГЕРБ, “Продължаваме смяната “, “Демократична България “ и Движение за права и свободи. Алтернативната позиция е тази на Българска социалистическа партия – тя е учредена на здравия разсъдък “, съобщи той и добави, че над 80% от българските жители желаят преустановяване на спора и мирни договаряния. 
Една от самодейностите на Българска социалистическа партия е да има преразглеждане на наличието на учебниците, с цел да може българските деца да се гордеят със своята история.
Вигенин посочи дългогодишна борба на Българска социалистическа партия против Истанбулската спогодба и джендър идеологията. „ Ние сме единствените, които се борим против това. Неведнъж сме подчертавали, че поддържаме хората с друга полова ориентировка, само че в това време би трябвало да се слагат границите. Какво значи в българското учебно заведение да навлизат идеологии и хрумвания, като това, че с изключение на биологичен пол, хората могат да имат някакъв различен? “, попита той и добави: „ Че не се раждат момче и момиче, а би трябвало да си го изберат? Дори на Запад стартира развой по връщане към естественото и това децата да бъдат оставени на мира, да не им се внушават сходни неща, когато душeвността им не е укрепнала “, разяснява социалистът.
По думите му сега към този момент тече подписката за референдум против въвеждането на джендър идеологията в българските учебни заведения по структурите на партията и доста хора се включват в нея.
„ Заради нашето присъединяване в последното постоянно държавно управление, в този момент хората живеят малко по-добре. Водихме една рационална политика “, напомни Вигенин и продължи: „ Насред рецесия, всяка уважаваща себе си страна, би трябвало да намерения за хората, на които им е най-трудно. Това е следващата основна разлика сред нашата политика и това, което оферират останалите. Ние споделяме, че приходи би трябвало да догонват и да изпреварват инфлацията, както и да се постави таван на цените. В същото време десните споделят – заледяване на приходите и свободни цени. За следващ път същинската опция идва от Българска социалистическа партия “, безапелационен е той.
Социалистът не вижда смисъл от връщането на Данък добавена стойност в цялостния му размер. „ Тези ограничения работеха и не престават да работят, не знам за какво тази стъпка би трябвало да се прави в този момент. Това ще бъде за сметка на всеки един български жител, изключително най-бедните. Бизнесът също ще бъде усложнен “, разяснява Вигенин.
По думите му, в случай че има мощен ляв фронт, то това е Българска социалистическа партия. „ Виждаме някакви опити да се сътвори втора писта, само че те са много скромни. Истинско обединено ляво ще има на база полезности и хрумвания “, уточни социалистът.
На финала Вигенин прикани хората да премислят деликатно за кого да гласоподават. „ Различната политика, същинската опция, я предлага “БСП за България “, с номер 1 в бюлетината “, заключи той.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР