Все повече са семействата, които обръщат много голямо внимание на

...
Все повече са семействата, които обръщат много голямо внимание на
Коментари Харесай

4 зодии, които се отнасят с домашните си любимци като с деца

Все повече са фамилиите, които обръщат доста огромно внимание на домашните си любимци. Връзката сред хората и техните животни се е трансформирала през последните години. В последна сметка през днешния ден от ден на ден хора считат своите котки и кучета за съществени членове на фамилията. Семействата обожават, когато гледат домашните си любимци да се забавляват с очарователните си характери. Пухкавите създания пък са задоволително разбиращи, с цел да ги утешат, когато се усещат зле. Те даже чакат на входа на дома с изплезени езици и гневно размахващи опашки след дълъг работен ден.

 infomax-logo-50-15-HW

Ето за какво е разумно да създадем близка връзка с домашните си любимци, като се има поради какъв брой значима роля играят те в живота ни.

В днешно време доста хора гледат на тях като на свои деца. Възможно ли е обаче да обожавате домашния си любим прекомерно доста? Е, не и в очите на някои зодиакални знаци!

Ето кои са зодиите, които считат, че да се отнасяте към домашните си любимци като към деца е изцяло задоволително:

Рак

 рак - домашните си любимци

Хората от тази зодия одобряват домашните си любимци като гордостта и удоволствието в живота. И те имат толкоз доста играчки, кревати и движимости, че заемат място в цялата къща. Ракът не би мигнал, преди да показа леглото си домашните си любимци, да ги нахрани, до момента в който вечеря, и даже да ги засипе с информация за деня си. Те назовават себе си майката или таткото на домашния любим.

Освен това, с цел да се увери, че те постоянно наподобяват по най-хубавия метод, Ракът ги къпе, разресва и облича като дете. Ако някой се грижи за домашния любим на Рака, този звезден знак ще се увери, че този човек има лист със задания, които би трябвало да направи, както и график и инструкции какво и по кое време да свърши.

Лъв

 лъв - домашните си любимци

Лъвът счита, че е изцяло задоволително да се отнася със домашните си любимци като с деца. Гардеробът на техния четириног другар е по-просторен от този на Лъва, а поредицата им от дарове за Коледа засрамва всички останали. Този огнен знак може да наеме детегледачка, която да се грижи за домашния им любим, в случай че би трябвало да отсъства за повече време, тъй като не може да го остави самичък.

Всяка година те провеждат празненство за домашните си любимци на рождения ден на котката си и канят приятелите си за космати игри. Въпреки това Лъвът би трябвало да намерения какво държание може да предизвиква, като ги обсипва с прекалено много лакомства да вземем за пример. В последна сметка Лъвът желае котка или куче, които са дисциплинирани и слушат, сходно на децата. Затова би трябвало да се дефинират някои съществени правила.

Козирог

 козирог - домашните си любимци

Привързаността на Козирога към косматото му „ бебе “ е несравнима с тази на което и да е друго животно или човек. Където и да отидат, тези хора взимат домашните си любимци със себе си. Те към този момент разполагат със лична седалка за автомобил, колани и система за пътешестване.

Всъщност съвсем постоянно Козирогът включва името на домашните си любимци в подписа си, когато подписва картичка. В някои домове може да има избрани места, като се изключи дивана, където единствено техният домакински любим може да седи. Но този земен знак разрешава на своите котки или кучета да бъдат на всички места. Те са техният непосредствен другар на земята.

Дева

 дева - домашните си любимци дева – домашните си любимци

Най-вероятно Девата обича повече домашните си любимци, в сравнение с някои хора в живота си. Тези персони прекарват по-голямата част от свободното си време с кучето. Те беседват с него по същия метод, по който биха разговаряли с човек. Всъщност домашният им любим и другите членове на фамилията им получават същото количество обич и доверие от Девата. Понякога може да е разочароващо, когато кучето им открадне обичания им чифт чорапи или обувки. От Девата обаче няма неодобрение. Те единствено си мислят, че може да има сладко пояснение за това и простят на домашните си любимци.

Не са малко стопаните, които виждат домашните си любимци като деца. Вместо да пътуват сами или с чужд човек, те са по-склонни да посещават нови места дружно домашните си любимци. А в някои връзки четириногите даже отразяват страстите на стопаните си, като демонстрират паника от разлъка, когато стопаните им са на работа, и успокоение, когато са си у дома. Но имайте поради, че те въпреки всичко са животни и могат да се нуждаят от личен набор от насоки и ограничавания, с цел да съжителстват с хората.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР