Все повече ресторанти у нас мамят клиентите! Те масово пробутват

...
Все повече ресторанти у нас мамят клиентите! Те масово пробутват
Коментари Харесай

Все повече ресторанти у нас мамят нагло клиентите!

Все повече заведения за хранене у нас мамят клиентите! Те всеобщо пробутват остаряла и некачествена храна на клиентите или удрят в грамажа. Ясно е, че кръчмарите пестят от артикули. Така те се стремят да ударят облага от каквото могат и не желаят да изхвърлят храна.

Тарикатлъците са почнали след коронавирус пандемията, само че сега не престават с цялостна мощ. Така се оплакват възмутени клиенти от цялата страна.

Дори скъпите заведения за хранене, които хипотетично държат на реномето си, в последно време си разрешават да сервират останки от предходен ден и очевидно остаряла храна.

Масово се понижават и порциите. Най-много се понижава грамажът на салатите и гарнитурите към главните ястия. Салатите, сервирани в множеството заведения са на половина на наличието предлагано преди, споделят постоянни клиенти.

Препълнените купички със зарзават и добавки от сирене, кашкавал, пармезан и прошуто към този момент не са на мода. Особено по-скъпите добавки от време на време съвсем липсват в порцията. Ако си поръчате " Овчарска салата " да вземем за пример, не разчитайте да видите нещо друго с изключение на краставици и домати. Шунката, гъбите и яйцето ще са или няколко дребни късчета, или напълно липсват.

" Все едно е дали ще поръчаш " Шопска " или " Овчарска ", салатата на процедура е една и съща ", ядосват се клиентите.

Най-неприятната изненада за хората са обаче главните ястия с месо.

Мнозина се оплакват, че в скъпи заведения получават остаряла пържола, даже с противен мирис. И то за порция на цени сред 25 и 30 лв.. За да задушат неприятната миризма на остаряло месо, готвачите поставят безумно доста подправки и по този начин месото става съвсем невероятно за ястие, оплакват се клиенти.

Ако пък поръчвате скара с гарнитура няма да намерите към този момент изобилна добавка от картофки или лютеница. В чинията със скарата ви ще се мъдрят няколко дребни картофчета и лъжица доматено пюре, описват клиентите.

Десертите също са с нищожен грамаж съвсем на всички места.

Парчето торта към този момент се предлага съвсем транспарантно и по сладкарници, и по заведения за хранене, макар че коства 7-8 лв.. А крем-карамелът и кремът " Брюле “, са съвсем на дъното на купичката.

Оплаквания валят и от грамажа на питиетата. Сервират се огромни водки или ракии с " отсечен “ грамаж, а виното в чашата е под половината, написа " Уикенд ".

Хората са безапелационни, че заведенията се пробват да печелят на гърба на хората. Но съгласно тях те най-после ще изгубят непрекъснатите си клиенти и оттова и облагата си.

" Ако искаш да привлечеш и задържиш клиента, би трябвало да предлагаш вкусна и качествена храна и да не го удряш в порцията. Още повече че грамажът най-често е маркиран в менюто ", безапелационни са всички гости.

Все едно се върнахме в соца, ядосват се разочаровани клиенти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР