Все повече млади шофьори предизвикват катастрофи в Пловдив. Само вчера

...
Все повече млади шофьори предизвикват катастрофи в Пловдив. Само вчера
Коментари Харесай

Бързи и яростни: Младоци зад волана газят наред

Все повече млади водачи провокират произшествия в Пловдив. Само през вчерашния ден са станали две съществени автопроизшествия с присъединяване на водачи без задоволителен опит зад кормилото, сочи бюлетинът на Министерство на вътрешните работи.

При единия от случаите стара жена пострада през вчерашния ден в Асеновград. Около 14 часа на тел. 112 постъпило известие, че на ул. „ Книжна фабрика “ движещ се на заден ход лек автомобил „ Ауди “ блъснал 77-годишна пешеходка. Пенсионерката е настанена в болница, по данни на лекарите няма заплаха за живота й. Колата управлявал 22-годишен, чиято алкохолна проба е негативна.

Трима пък са признати в болница след верижна злополука, провокирана от различен младок през вчерашния ден в Пловдив, за която Марица.бг писа. Около 16.15 часа, на кръстовище сред бул. „ Руски “ и ул. „ Янко Сакъзов “, автомобил БМВ блъснал изчакващия за ляв завой мерцедес, навлязъл в насрещната лента и се сблъскал с а. Пострадали са 58-годишният водач на третата кола и две пътнички в нея, на 56 и 51 години. Зад кормилото на БМВ-то бил 22-годишен, а на мерцедеса – 20 годишен. Тримата водачи са тествани с дрегер за алкохол, резултатите са негативни.

Произшествието е отработено по административен ред от чиновници на бранш „ Пътна полиция “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР