Все повече къщи се обезлюдяват в българските села. Масово хората

...
Все повече къщи се обезлюдяват в българските села. Масово хората
Коментари Харесай

Прокълната къща в наше село сее страх с мрачното си минало

Все повече къщи се обезлюдяват в българските села. Масово хората бягат към града, с цел да се осъществят, а възрастните хора понижават с всеки минал ден.

Има и друга причина да се изостави къща, само че тя е много по-мрачна.

Оказва се, че във варненското село Цонево има една къща, която се заобикаля от съвсем всички локални. Говори се, че въпросната къща сеела боязън и гибел.

Историята стартира през 60-те години на предишния век, когато църквата изявила предпочитание да построи храм в селото на тъкмо този имот. Държавата обаче не дала позволение, а земята била дадена на младо семейство, което основало собствен дом. Съпрузите построили къщата от нулата, мъжът ходел на работа, а дамата се грижела за дома и градината. Постепенно фамилията почнало да дочува странни звуци от мазето, само че не обърнали съществено внимание.

Един ден двамата решили да отидат с колата до Варна, само че по пътя се случила покруса. Колата им се развалила посред жп линия, само че не успяли да реагират бързо, когато влакът ги блъснал, а те починали на място.

Къщата запустяла за известно време, само че се появила стара двойка. Те не вярвали в зли сили и мистерии, само че последователно почнали да ги сполетяват несгоди, споделя " България през днешния ден ". Бабата си отрязала два пръста с косачката, дядото пък претърпял случай с трактор. Възрастните хора отдали всичко на неприятен шанс. След няколко дни двамата били ударени от гръмотевица и умряли на място, прибирайки се от полето.

Следващият жител на дома бил 40-годишен преподавател, който се занимавал с окултни практики. Мъжът обаче бил отрит мъртъв без да има пояснение за случилото се. Кметицата на селцето знае за парцела, само че счита, че призрачните истории са цялостна нелепост и не има вяра на националните приказки.

Снимка: Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР