Все повече картинката около това кой ще бъде новият мениджър

...
Все повече картинката около това кой ще бъде новият мениджър
Коментари Харесай

Ливърпул научи колко трябва да плати за наследника на Клоп

Все повече картинката към това кой ще бъде новият управител на Ливърпул стартира да се обяснява. След като в петък любимецът за поста Шаби Алонсо публично разгласи, че ще остане в Байер Леверкузен, то „ алените “ се насочиха непосредствено към треньора на Спортинг Лисабон Рубен Аморим.

Сега The Telegraph написа, че мърсисайдци ще би трябвало да платят откупната уговорка в контракта на 39-годишния португалец, в случай че желаят да го вземат на „ Анфийлд “ през лятото. Сумата обаче не наподобява толкоз огромна – 15 милиона евро. Тя може падне до към 10 милиона евро, само че след година. Подобна уговорка подсигурява, че ще бъде по-лесно за Ливърпул да се контракти с португалския клуб, в случай че в последна сметка реши в действителност да назначи високо оценения в клуба млад експерт.

По-рано в Португалия се твърдеше, че сумата за освобождаването на Аморим, който подписа нов четиригодишен контракт през 2022-а година, е към два пъти по-висока от разкритата в този момент.

В петък се появиха информации, че Аморим е минал сполучливо през анализите на мърсисайдци, основани на данните от системата, употребена на „ Анфийлд “. Очакванията са, че той скоро ще получи покана за непосредствено изявление. В листата с претенденти за нов управител на новите мощни фигури в Ливърпул - Майкъл Едуардс и Ричард Хюз, попада още и предводителят на Брайтън Роберто Де Дзерби.

EXCLUSIVE: Liverpool could land Ruben Amorim for as little as £12.8 million after Xabi Alonso snub

✍️ and |
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР