Все повече известни личности дори в България започват открито да

...
Все повече известни личности дори в България започват открито да
Коментари Харесай

Яна Маринова към Путинофилите: Айде на вас да се случи, това което става с хората в Украйна и ще ви питам каква пропаганда и какви пет лева!?

Все повече известни персони даже в България стартират намерено да се афишират срещу започнатата от Путин война против суверенната европейска страна Украйна.

Военните дейности против Украйна от страна на Руската федерация провокираха бурни мнения от целия свят. Родни политици, анализатори, коментатори, общественици, артисти и други изрекоха мнението си по въпроса.

Каквото и да е бомбандирано в Украйна, тя публично е суверенна страна по документи и Русия я стреля с ракети, това написа с отвращение актрисата Яна Маринова.

Ето какво разгласява Маринова в обществената мрежа Facebook:

И последно, за протокола към предния ми пост - абе хора, каквито и да са аргументите, и каквото и да е бомбандирано в Украйна, тя публично е суверенна страна по документи и Русия я стреля с ракети!??? Една част от хората са по къщите си и не вървят ни на работа, ни на нищо, друга част са на път за Полша и има известие всички да събират най-важни документи и багаж от витално значение, и да са подготвени за евакуация! Каква параноя ми обяснявате, че ме гони и къде по света се стреля с ракети, където няма война!??? Айде на вас да се случи и ще ви запитвам каква агитация и какви пет лв.!? И за всички, които ми изясняват какъв брой са разочаровани от мен, и да съм си гледала театъра - въобще не ми пука какво мислите за мен, аз ще споделям каквото мисля за правилно. Единственото, което може да се одобри със подозрение в поста ми е възклицанието за 1945г. - имам поради, че не е обикновено да избухне в Европа като граници, война. Отново, в 21-ви век, изключително след всички войни на Балканите до момента. Хайде, със здраве на всички.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР