Все повече и повече в тази България, в тази среда,

...
Все повече и повече в тази България, в тази среда,
Коментари Харесай

Антоанета Христова: Логично е у нас да разбираме Орбан по-добре от Западна Европа

„ Все повече и повече в тази България, в тази среда, в която операцията дефинира публичното мнение, от ден на ден и повече свестни хора няма да желаят да водят с байряка. “ Това мнение изрази в предаването „ Нещо повече “ политическият психолог проф. Антоанета Христова. 
„ На фона на ужасните тролски медии, на ужасните жълти вести, на фона на това, че всеки в България може да бъде опетнен въз основата на измислици, в случай че човек има своята работа, в случай че има своето семейство и не желае да си основава проблеми, изборът му да не влезе във към този момент прекомерно грозната политическа игра е напълно понятен “, по този начин Христова разяснява отхвърли на Александър Манолев от номинацията за нов транспортен министър.
 
В коментара си по предлагането на " Патриотите " за държавна позиция срещу налагането на евросанкции на Унгария проф. Христова посочи, че унгарският министър председател Виктор Орбан напомня забравени вследствие на световната и огромна среда на придвижвания на хора полезности, както и че националната позиция е значима и значима: " България е естествено да се нарежда измежду източноевропейските и някогашните социалистически страни, които страдат от поредност мъчителни признаци – че сме по-бедни, че сме сякаш по-извън центъра на Европа, които усещаме отдалеченост към ръководещите в Европа, тези, които считаме, че незадоволително заслужено се отнасят към нас. Съвсем разумно е България и българското публично мнение да схващат Орбан доста повече, в сравнение с западноевропейските страни. “

Според Христова, обстановката за ръководещите е комплицирана, тъй като " ЕНП е преобладаващата партия сега, само че в същото време публичната среда не допуска последна позиция, подкрепяща Меркеловия Европейски съюз ". 

Цялото изявление чуйте в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР