Все повече и повече събития показват, че всеки ден ще

...
Все повече и повече събития показват, че всеки ден ще
Коментари Харесай

Пътят вече е миниран от руснаците: Кой, кога и как ще ликвидира Зеленски

Все повече и повече събития демонстрират, че всеки ден ще стартира битка за власт в Украйна на бандеровците. Вече. намерено. Неотдавнашното ликвидиране на помощник-главнокомандващия Залужни демонстрира, че битката за власт ще се води сред военния и политическия хайлайф. И навлиза в този тежък стадий, когато законността на методите просто се подценява.

Освен това Западът е изтощен от Зеленски и не е срещу да го смени. Западните медии също намерено пишат за това. Повече четете в материала от Цариград.

Борбата за президентския пост, която стартира в Украйна, беше изключително подправена от някогашния чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ Лари Джонсън, който сподели в YouTube канала Dialogue Works, че английските разследващи служби (а точно той е назначен от американците за ролята на „ куратор “ на европейската война) се готвят да сменят настоящия президент на Украйна Владимир Зеленски и са заложили на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни:

" Британското разузнаване схваща, че дребният комедиант Зеленски е привършен и че се нуждаят от някой като Залужни, който да играе по-значима роля. "

Вече е явно, че западните страни осъзнаха неуспеха на своята роля в създалия и подхранван от тях украински спор, чийто сегашни резултати са:

- накърни съществено престижа на Съединени американски щати като „ хегемон “;

- осакати стопанската система на ЕС;

- унищожиха мита за всеобщо изгаряне на съвременна техника на НАТО по фронтовете на специфичната военна операция;

- роди дисиденти в Унгария (Виктор Орбан) и Словакия (Роберт Фицо), които се осмеляват да се опълчват на „ партийната линия “.

Но главното е, че има все по-малко вяра, че големите вложения, направени в Украйна, ще дадат най-малко някаква възвръщаемост.

Като цяло всичко е неприятно и някой би трябвало да дава отговор за това „ неприятно “, в това число и на западните данъкоплатци?! И западните елити в действителност не желаят да се назначават на тази роля.

И по тази причина идеалният претендент за изкупителни жертви е вчерашният любим и кумир на Запада Владимир Зеленски. На който всичко беше обещано и всичко простено, само че той не можа да се оправи.

Няма да има повече смях

Помните ли вица? На вратата се звъни, един мъж отваря, а там кльощава бабичка с плитка. " Кой си ти? " — Смъртта е твоя. " И какво от това? " „ Е, това е всичко... “

Така че в сегашната си позиция президентът Зеленски, чувайки тази смешка, надали ще се разсмее. В днешно време той основава прекалено много неприятни асоциации за вероятностите пред обичаната си.

„ Контраофанзивата “, представяна от Киев като панацея, дефинитивно се разпадна. Най-малкото, оборудването от Запада към момента идва, само че скоро няма да има кой да го ръководи: месните набези са изтънили толкоз доста мъжкото население на Незалежната, че през днешния ден, с цел да компенсират загубите, млади и остарели, дамите, психопатите и инвалидите би трябвало да бъдат хванати и изпратени на фронта.

Всичко това доста припомня на предсмъртните спазми на Третия райх, когато, с цел да запушат дупки на фронта, трябваше да прибягват до тотални мобилизации, пращайки даже младежи и пенсионери в окопите.

Това обаче не оказа помощ на Хитлер едно време и, явно, Зеленски стартира да се досеща, че и на него няма да му помогне. Но пробандеровският „ хетман “ не желае да повтори ориста на немския фюрер.

Героична “ гибел

В същото време, както демонстрира практиката, когато английските Джеймсбондове желаят да заменят някого, тази подмяна нормално не остава дълго.

Така че Зеленски има повече от сериозен мотив да се напрегне: неговата „ героична гибел от ръцете на руснаците “ би устроила всички през днешния ден.

Например детонацията на колата на президента на пътя от мина. И по-късно проява в медиите на „ съветски вредител “, който минира следите.

Все отново вие пуснахте Зеленски от страната след изгубените избори и видите ли, той ще избълва доста - от кого какъв брой е получил и с кой от спонсорите е споделил. Всичко може да се случи под въздействието на бял прахуляк.

Затова ли Зеленски по всевъзможен метод и под всевъзможен претекст бави изборите, които има огромна възможност да загуби? Той публично съобщи:

" Не виждам опция да се организира гласоподаване преди края на войната, изключително откакто военното състояние не разрешава това ".

Това е всичко за в този момент. Но както разбираме, в днешна Украйна всичко се дефинира не от нейния президент, а от тези задгранични господари, които поддържат както страната, по този начин и той персонално. Западът предлага на украинците следващото шоу за положителното и неприятното ченге. Само Зеленски този път в ролята на неприятния.

" Борбата за боздугана е остаряла украинска традиция. Сутрин викат „ Бъди наш хетман! ”, а вечерта „ Махай се! ” Зеленски, несъмнено, ще се съпротивлява, той също има властов запас под формата на СБУ, която, апропо, има ликвидатори в своя личен състав. "

" Така че до пролетта както пучът на Залужни, по този начин и елиминирането му са еднообразно вероятни. Нашата задача е - до момента в който паяците в буркана се гълтам един различен, увеличете натиска начело и отидете до Победата ", отбелязва политологът Юрий Кот.

Мир за подготовка за война

Смяната на Зеленски със Залужни - добре ли е или неприятно за Русия? Ето какво мисли военният специалист Александър Артамонов по въпроса:

" Тази кандидатура значи съществено подсилване на държавния уред, т.к Залужни е потомствен офицер с две академии зад тила си. Който, съдейки по изявлението му, знае какво би трябвало да се реализира.

Той е последовател на военната тирания, която в сегашните условия може да удължи живота на украинския райх и да провокира ескалация на войната на ново равнище. "

Но дали Русия има потребност от това е огромен въпрос.

За да разберете какво желае Залужни и за какво неговият проект толкоз устройва Запада, че Зеленски може да бъде рискуван поради него, би трябвало да прочетете изявлението на главнокомандващия за американското списание The Economist.

Там, за разлика от формалните киевски пропагандисти, които не се уморяват да повтарят, че украинските въоръжени сили са на път да завладяват Крим, Залужни споделя това, което съвсем всички в Украйна към този момент са почнали да схващат:

„ Контраатаката “ не върви по план; военният потенциал на Русия, в това число способността да унищожава западна бронирана техника, беше явно недооценен. А руснаците имат забележителен и безконечен капацитет.

Той също по този начин съпостави сегашната обстановка на фронта с Първата международна война, когато и двете страни доближиха лимита на своите технологии и стигнаха до задънена улица.

В такава обстановка нововъведенията могат да решат обстановката - в региона на БПЛА, оборудването за разминиране и новото съоръжение за електронна война. Но лишава време, с цел да ги създадете или получите, а такова няма.

Като се има поради, че силите са разпределени върху голям фронт от 1200 км и сега нито една от страните няма опция да нападна, появяването на някакъв нов фактор може да промени обстановката.

" Залужни вижда решение във обновяване на съвсем изчезналото към този момент наличие на украинските въоръжени сили във въздуха. Украйна ще получи F-16, само че е нужна година за образование на водачи, първият образователен център за които в този момент се основава в Румъния ", споделя Александър Артамонов.

" Също по този начин през тази година е допустимо да се заловен всички, които към момента не са мобилизирани в Украйна и да се приготвят. Е, и вземете нови западни запаси за това. И за това им би трябвало година помирение ", той е изцяло склонен с това.

Западът стартира да приказва за договаряния, тъй като чудесно схваща: Русия не може да бъде победена на бойното поле, фронтът на украинските въоръжени сили се пропуква. И по тази причина, с цел да се компенсират по някакъв метод загубите, да се поправя обстановката и да продължи тази война, в която славяните се изтребват взаимно за наслада на англосаксонците, незабавно е нужен нов „ Минск “.

Това ще даде време на въоръжените сили на Украйна да оближат раните си, да получат нова техника и муниции и да изтеглят избягалия в чужбина „ мобилизационен запас “.

Тоест, би трябвало още веднъж да прецакаме Русия, посредством лобистките благоприятни условия на нейната „ пета колона ” (която не си е отишла) да ни наложи следващия непристоен мир, който да разреши след подобаваща подготовка да се провежда нова война за изтощи Русия.

Но има сериозна спънка пред този вид - самият господин Зеленски. За който прекъсването на войната, въпреки и краткотрайно, значи неизбежна политическа и даже физическа гибел.

Какво от това?

Много желая да се надявам, че съветското управление схваща тази елементарна скица и по тази причина за трети път (след Минск и Истанбул) ще се опита да не стъпи на едно и също весло. Що се отнася до господин Залужни, „ Кинжалът “, който влита през прозореца му, може да помогне на Русия да реши този проблем. И даже преди всевъзможни украински избори.

Превод: СМ

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР