Все повече хотели и курорти по целия свят намират творчески

...
Все повече хотели и курорти по целия свят намират творчески
Коментари Харесай

Плаж, море, звезди и кино

Все повече хотели и курорти по целия свят намират креативен способи да поддържат гостите си в положително въодушевление, карайки ги да се забавляват от изгрев до залез слънце.

Докато някои притеглят своите клиенти с най-съвременни технологии, класове за готварство и минерални извори, други оферират достоверен досег до филмовата промишленост с впечатляващи кина навън на фантастични места. Вижте лист на шест от най-хубавите местоположения с плажни кина на разнообразни хотели, подбрани от Travelaway.

Плаж, море, звезди и кино

Оман

 Снимка 353751

В топлите летни вечери нищо не е по-добро от едно кино под звездите, изключително в случай че е на брега на морето, а хотелът Six Senses Zighy Bay в Оман, е подготвен да ни го обезпечи. Гостите се любуват на безвъзмездни филми на лунна светлина на плажа от комфорта на плюшените шезлонги, до момента в който похапват пуканки, сладолед и пийват освежаващи питиета.

Малдивите

Публикация, споделена от _lavish_resorts (@_lavish_resorts) на Апр 29, 2018 в 8:16 PDT

С в допълнение озвучаване от шума на вълните за декор и опция за избор на повече от 100 кино лентата, Cinefushi в Constance Moofushi несъмнено предлага едно сантиментално кино преживяване, за което постоянно сме мечтали. След като слънцето залезе, частното плажно кино е разполагаем за интимни кино прожекции под намерено небе - с бонус многообразие от храни и питиета.

Тайланд

 Снимка 353754

Заобиколен от буйна джунгла, Cinema Paradiso на хотел Soneva Kiri прожектира остарели обичани филми навън. Киното е ситуирано измежду водите на лагуната и представялява прелестно каскадно местенце, а филмите се излъчват на голям екран над водата.

Маями бийч

 Снимка 353756

Част от очарователната открита повърхност на хотела The Miami Beach EDITION, Sandbox е съвременно тропическо леговище, цялостно с хамаци, кревати на пясъка и голям набор от филми, които да гледаме на плажа под звездите.

Мексико

 Снимка 353759

Гостите, отседнали в хотел Las Ventanas al Paraiso на прелестния плаж Cabanas в Лос Кабос, Мексико, имат опция да се насладят на преживяването да посетят интимно кино, ситуирано към дребен басейн на плажа наоколо до красивия океан.


Бахамите

 Снимка 353764

Допълвайки изключителните улеснения на най-луксозния частен остров на света Муша Кей на Бахамите, който е благосъстоятелност на Дейвид Копърфилд, Dave`s Drive-In кани гостите да гледат филми до морето под намерено небе. Намиращо се на плажа Coconut, модерното кино разполага с шезлонги и голям екран за обезпечаване на цялостен комфорт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР