Все по-успешно медицината води битката срещу рака. В рамките на

...
Все по-успешно медицината води битката срещу рака. В рамките на
Коментари Харесай

Проф. Добрин Константинов: Все по-успешно медицината води битката срещу рака


Все по-успешно медицината води борбата против рака. В рамките на последното десетилетие резултатите са извънредно обнадеждаващи. В медицината няма 100% резултат от лекуване и към този момент не мога да кажа, че скоро ще пристигна края на този вид заболяване. Все отново това е част от биологията, от развиването на човешкия организъм, за жалост.

Това съобщи в международния ден за битка с рака проф. Добрин Константинов, шеф на Клиника по детска клинична хематология и онкология в УМБАЛ " Царица Йоанна-ИСУЛ ".

„ В медицината се вкараха до този миг нечувани способи от рода на клетъчни лечения, извънредно ориентирано лекуване, прецизна медицина, индивидуализирана медицина “, добави той.

По думите му е извънредно значимо проблемите на имунитета, които са в основата на доста от злокачествените болести, да бъдат тествани.

„ В България сега за близо 80% от злокачествените болести при децата равнището на помощ е на европейско равнище и това е с помощта на обстоятелството, че сме част от мрежата на Европа и това е извънредно признателно за на, като експерти, тъй като черпим пряк опит от нашите сътрудници. Работим по протоколи, които са признати във всички места в Европа. 80-90% от диагностицираните пациенти подлежат на така наречен общоприетоо лекуване, което е въз основата на въпросните протоколи “, разясни проф. Константинов.

Вижте целия диалог във видеото .
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР